Petra Nižetić: Sedam dana gotovo nismo izašli iz doma, ali mi smo bar živi

Petra Nižetić: Sedam dana gotovo nismo izašli iz doma, ali mi smo bar živi
Foto: Instagram

JOŠ DUGO će se osjećati posljedice katastrofalnih požara koji su opustošili Kaliforniju, a na stanje u San Franciscu, u kojem već dvije godine živi sa suprugom Franom Mastelićem, osvrnula se Petra Nižetić Mastelić.

"Gusti oblak dima nadvio se nad San Franciscom. Na ulicama nema psa. Škole i fakulteti su zatvoreni. Sedam dana gotovo da nismo izašli od doma, a ako i jesmo onda nosimo maske. Mi smo bar živi i zdravi i imamo dom za razliku od onih koji su umrli ili ostali bez svojih kuća, staja, životinja, uspomena u najgorem požaru u povijesti Kalifornije. Koliko samo olako shvaćamo život i ono što imamo, a sve može nepovratno nestati u djeliću sekunde. Jedino što želim u ovom trenutku jest udahnuti svjež zrak punim plućima i iz petnih žila viknuti: Bože hvala ti!!! Bože hvala što smo živi, što imamo krov nad glavom i što jesti. Za ostalo ćemo lako ili nećemo uopće! I s tim sam skroz okay", napisala je bivša voditeljica, a danas producentica i blogerica, uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Gusti oblak dima nadvio se nad San Franciscom. Na ulicama nema psa. Škole i fakulteti su zatvoreni. Sedam dana gotovo da nismo izašli od doma, a ako i jesmo onda nosimo maske. Mi smo bar živi i zdravi i imamo dom za razliku od onih koji su umrli ili ostali bez svojih kuća, staja, životinja, uspomena u najgorem požaru u povijesti Kalifornije 💔. Koliko samo olako shvaćamo život i ono što imamo, a sve može nepovratno nestati u djeliću sekunde. Jedino što želim u ovom trenutku jest udahnuti svjež zrak punim plućima i iz petnih žila viknuti: Bože hvala ti!!! Bože hvala što smo živi, što imamo krov nad glavom i što jesti. Za ostalo ćemo lako ili nećemo uopće! I s tim sam skroz okay! 🙏🏼 • . . . #campfire #californiafires #thinkaloud #sanfrancisco #california #modakomodaquotes

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

Brojni prijatelji i fanovi pružili su joj podršku u komentarima, a slično se dogodilo i prije nekoliko dana kad je Petra podijelila nekoliko fotografija katastrofalnih posljedica požara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara