Petreković: Cura me natjerala u "Zvijezde pjevaju", moram zaraditi za njenu šminku i depilaciju

Foto: HTV

MARIO PETREKOVIĆ i Ivana Kindl u subotu su u showu "Zvijezde pjevaju" pokupili najbolje ovosezonske ocjene žirija te su zahvaljujući svojoj izvedbi "Lean on Me" proglašeni najboljim parom. Subotnji nastup te medijske napise o tome da je godinama u vezi s kćeri Huseina Hasanefendića - Husa, Tenom, Petreković je za Index komentirao na sebi svojstven način, zbijajući šale.

"To mora biti bolje. Ocjene žirija su bile OK, ali bio je to loš Ivanin nastup. Iznenađen sam, malo je podbacila. Kao njen mentor, morat ću više raditi s njom. Bit će to bolje. Cura je nevjerojatan talent i čudi me da dosad nije snimila ni jedan album", našalio se Petreković, a kad smo ga upitali kakva je Ivana kao učiteljica, nastavio je sa zafrkancijom: "Učiteljica? Nisam znao da u školi radi... Aha, pjevačka! Pa, kao njen mentor mogu reći da super radi s djecom. Svi su zadovoljni. I super kuha. I dobro se oblači".

"Nisam s Tenom u vezi, nego s njenim bratom, ona je samo paravan"

Petrekovića smo upitali i za komentar medijskih napisa o tome da je godinama u vezi s Tenom Hasanefendić, kćeri osnivača Parnog valjka te studenticom Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Dok su njegovi prijatelji za Extru kazali kako par, iako ih se ne viđa često u javnosti, dosta vremena provodi zajedno u staroj tvornici Katran, koju je komičar prenamijenio za klupska događanja, izložbe i koncerte i u kojoj je jedan dio uredio i za svoje stanovanje, Petreković kaže: "Nije cura pesek da je pokazujem uokolo. Nisam s Tenom u vezi, nego s njenim bratom, ona je samo paravan, čudi me da to već nije objavljeno. Inače, mi smo rodbina - Hus i moj tata su bratići u trećem koljenu".

Kad smo ga upitali kako njegova cura komentira njegove nastupe u showu "Zvijezde pjevaju", Petreković je nastavio u šaljivom tonu: "Cura? Koja cura? Moja ili ova paravan cura? Zbog cure i jesam u showu. Ona me natjerala. Moram joj kupiti šminku i zaraditi za njene nove nokte, depilaciju i te stvari. A i žena mi kaže da je OK čim joj redovito sjeda alimentacija za ovo dvoje djece što sam joj napravio". Na kraju cijele zafrkancije Petreković je zamolio: "Neka sve ovo što sam vam rekao ostane među nama".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara