Petrić: Despina ljutito viče na mene s tribina kad nešto loše izvedem!

MLADEN PETRIĆ, jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometaša, kao i "mlad, svjež, elegantan i zavodljiv momak", kako ga je okarakterizirao Giorgio Armani, prošle se godine zajedno sa suprugom Despinom preselio iz Basela u Dortmund gdje se druže s Anicom i Robertom Kovačem te lagano navikavaju na novi tempo života.

"Nije bilo lako doći u industrijski Dortmund jer nam nedostaju neka mjesta na koja smo navikli, primjerice, neki lounge bar", rekao je Mladen Petrić za Gloriju, te nadodao kako u slobodno vrijeme on i Despina najviše vremena provode s Anicom i Robertom. Mladi par grad Dortmund najviše hvali zbog restorana kojih "hvala Bogu, ima dovoljno", a kako mnoge restorane vode Hrvati koji na meniju nude specijalitete hrvatske kuhinje, Mladenu se čini kao da je kod kuće. Osim toga, Petrićeve još jedna stvar nostalgično podsjeća na Hrvatsku - odlazak na nedjeljne mise. Što se crkve tiče, oboje su veliki vjernici, međutim, vjenčali su se samo kod matičara na što je Mladen rekao kako će "sigurno organizirati i crkveno vjenčanje".

"Iako sam ja Hrvat, a Despina Grkinja - svađamo se na njemačkom!"

"Mislili smo već ovog ljeta napraviti vjenčanje, ali kako je zbog Eura bilo nemoguće odrediti termin, odgodili smo ga za iduću godinu", rekao je Petrić koji naglašava kako "ne mogu napraviti malo vjenčanje jer oboje imaju velike obitelji pa je broj gostiju već zadan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Despina Grkinja, a poznato je kako u Grčkoj ne postoje male fešte, i na njihovom će se vjenčanju okupiti cijela obitelj i slaviti dva dana. "Odlučili smo kako će vjenčanje biti smješteno u Hrvatskoj, na moru. Pred oltar ćemo stati u katoličkoj crkvi, ali 'pomiješat' ćemo ponešto od naše i grčke pravoslavne ceremonije. Grci imaju zaista prekrasne običaje", nadodao je Petrić.

Iako su se u početku teško sporazumijevali jer Petrić ne govori grčki, a Despina još manje hrvatski, našli su se na pola puta pa su oboje odlučili učiti jezik svog supružnika. Međutim, u afektu se, kako i priliči mjestu gdje žive, svađaju na njemačkom.

"Ako se to s jezicima može uopće nazvati svađom. Inače nema mnogo razlika među nama. Oboje smo temperamentni i dobro se razumijemo. Doduše, moja je supruga malo romantičnija dok sam ja racionalniji", ponosno je izgovorio Mladen Petrić koji se ovo ljeto nakon prvenstva sa suprugom namjerava uputiti prema hrvatskoj obali gdje će se samo brčkati u plićaku jer se "boji morskih pasa što je njegov jedini strah".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara