Pijana balerina tukla i grizla policajce jer su joj zabranili ukrcavanje na let

Pijana balerina tukla i grizla policajce jer su joj zabranili ukrcavanje na let
Foto: Facebook

DAIANA ANDREAS RIVERA je 33-godišnja balerina iz Madrida koja je na londonskom aerodromu Heathrow fizički napala policajce jer su je pokušali spriječiti da se ukrca na let zbog vidno alkoholiziranog stanja u kojem je bila, piše The Sun.

Kada je u petak izgubila smještaj u britanskoj prijestolnici i ostala na ulici, odlučila se vratiti kući u Španjolsku. Prema pisanju britanskog medija, balerina je u zračnu luku došla toliko pijana da nije bila u stanju naći svoju putovnicu pa su joj policajci zabranili ukrcavanje na let, što se njoj nimalo nije svidjelo.

Nakon što su je legitimirali i zabranili joj putovanje, Daiana je napala trojicu policajaca u Flying Chariot Pubu na Terminalu 2. "Kad su je policajci pokušali odvesti u policijski kombi, ona je jednog od njih ugrizla za ruku pa ga je počela udarati i grebati", rekao je njen odvjetnik.

Drugi policajac ju je pokušao obuzdati, no ona je postala još agresivnija - udarila ga je u međunožje toliko jako da se previjao od bola. U pokušaju da okonča incident, umiješao se i treći policajac, no nije prošao ništa bolje od svojih kolega - i njega je balerina do krvi izgrebala noktima.

Na kraju je među njenim stvarima pronađen i nož, što nikako nije išlo u prilog cijeloj situaciji. "Gospođa Rivera nikoga nije napala nožem, zaboravila je da ga je i imala sa sobom", istaknuo je njen odvjetnik.

Tako Daiani sada prijeti zatvorska kazna zbog posjedovanja hladnog oružja i napada na tri službene osobe, a presuda će biti donesena u utorak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara