Pijanoj Alki Vuici policija oduzela vozačku dozvolu

Pijanoj Alki Vuici policija oduzela vozačku dozvolu

POZNATA kantautorica i kolumnistica ostala je bez vozačke dozvole u noći s petka na subotu, kad ju je na Jadranskoj magistrali zaustavila šibenska prometna policija i utvrdila da vozi s preko 1.0 promila alkohola u krvi. Kako piše Glas Dalmacije, s njom je u audiju 6 bio maloljetni sin Arijan, a pjevačica je, nakon što joj je policija oduzela vozačku dozvolu, morala čekati novi prijevoz.

Alkoholizirana Alka Vuica ostala je bez vozačke dozvole u noći s petka na subotu, kad ju je, u sklopu izvanredne akcije pojačanog nadzora prometa, zaustavila prometna policija. Nešto više od 1.0 promila alkohola u krvi, piše Glas Dalmacije, bilo je dovoljno da Alki oduzmu vozačku dozvolu, pa je sa sinom Arijanom na magistrali morala čekati novi prijevoz. Elokventna Alka navodno je bez pogovora prihvatila kaznu, te nije pružala nikakav otpor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojim kolumnama Vuica često spominje privatne i poslovne gafove estradnih kolega i drugih osoba iz javnog života, često ističući kako "kao javne osobe moraju pružati primjer društvu". Jedva čekamo novo izdanje, pa da se Alka osvrne i na vlastiti gaf i poruku koju je dala javnosti, nakon tragičnog ljeta na hrvatskim cestama, u kojem je zbog alkohola, prebrze vožnje ili nećeg trećeg poginulo nekoliko desetaka ljudi.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara