Pink ugrizla vlastitog tjelohranitelja!

ZLOČESTA verzija Britney, poznatija pod imenom Pink, još jednom je dokazala da se vrlo uspješno uklopila u svoju ulogu nestašne pop-princezice. Njezin zadnji "pothvat" vrlo je originalan, naime u ne naročito trijeznom stanju Pink je uspjela ugristi vlastitog tjelohranitelja i smjestiti ga u bolnicu.

Prema izvještajima iz australskih tabloida, incident se dogodio u sitnim noćnim satima u baru hotela Hilton u Adelaidu, kada se Pink (pravim imenom Alicia Moore) popela na šank i počela provokativno plesati, usprkos zahtjevima osoblja hotela da se smiri i siđe dole.

Jedan je svjedok situaciju opisao ovako: "Kad se hotelsko osoblje požalilo na njezino ponašanje i zamolilo ju da siđe sa šanka, Pink se strašno naljutila i počela bijesno udarati svuda oko sebe."

"Njezini tjelohranitelji su je potom nagovarali da siđe, sve dok se jedan od njih nije popeo na šank kako bi fizički spriječio daljnje divljanje. U tom trenutku ga je snažno ugrizla za ruku." - izjavio je svjedok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tip je zaurlao kao pas. Očito ga je jako bolilo i morali su ga odvesti u obližnju bolnicu kako bi mu pružili prvu pomoć. Izgledalo je gadno. Svi su bili šokirani njezinim ponašanjem." - zaključio je očevidac incidenta.

Pink je odmah nakon incidenta napustila bar te nastavila tulumariti do ranih jutarnjih sati, javlja The Sun.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara