Piranha: Savršeno mjesto ako želite zbariti nekog tko "jaaako" skupo izgleda

Piranha: Savršeno mjesto ako želite zbariti nekog tko "jaaako" skupo izgleda

PIRANHA je svoj vrhunac doživjela zajedno s vrhuncem Big Brother showa kad se kroz klub jedva prolazilo. Tamo su se, za one rijetke koji ne znaju, održavali partiji spomenutog TV spektakla.

Jedino što je ovog petka podsjećalo na te dane neopisive gužve bio je Alen kojeg smo zatekli u društvo s nama nepoznate dvije djevojke, te velik broj superizgledajućih žena.

Minjaci, štiklice, topići, šminke u svim bojama kao da su napadale sa svih strane u tolikoj mjeri da se naš fotograf u jednom momentu potpuno pogubio. Nešto kao kompas kad ga stavite kod magneta.

I na to se, mogli bi reći, svela skoro cijela ova večer u Piranhi. Na titranje oko komada ili njihovo titranje u mjestu. O plesu bi se teško moglo govoriti. Naime, plesala je samo nekolicina hrabrijih i to više nego diskretno iako je muzika (Nina Badrić i tome slično) treštila tako jako da je čovjek jedva mogao čuti sebe kako misli.

Ovo je paradoks ne samo Piranhe nego i Hemingwaya i niza klubova sličnog profila. Muzika je toliko glasna da je razgovor skoro nemoguć, ali svi ipak uglavnom razgovaraju pokušavajući se na razne načine uvaliti suprotnom spolu.

Ukratko, ako imate šminkerske afinitete, dovoljno love i želite zbariti nekog tko jaaako skupo izgleda, ovo je genijalno mjesto za vas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet, ako izlazak doživljavate kao opijanje, bacanje po podiju i sve što ide uz to, a uz to i nemate love za koktele i opijanje po skupim klubovima i zanima vas još nešto osim mrak komada, predlažemo Aquarius. Udaljen je samo stotinjak matera.

V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara