"Pit ću pjenušac, grliti prijatelje": Što ćete prvo učiniti jednom kad sve ovo prođe?

"Pit ću pjenušac, grliti prijatelje": Što ćete prvo učiniti jednom kad sve ovo prođe?
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U OVIM danima veoma je važno da misli okupiramo i neki pozitivnijim temama poput onih o povratku svakodnevice nakon što sve ovo jednom prođe.

Ljudi su na društvenim mrežama već počeli pisati čemu se najviše vesele nakon završetka karantene, a neki Hrvati već su najavili masovni odlazak u kafiće

Upravo to mi sad pitamo vas. Čemu se najviše radujete nakon što sve ovo jednom završi? Koga ćete prvog posjetiti, gdje ćete najprije otići? Hoćete li ostvariti neke stvari koje dosad niste, ali su vam dugo želja? Kome ćete reći nešto što ste se dosad bojali?

Vaše odgovore šaljite nam na desk@index.hr ili nam pišite u komentare na portalu ili na društvenim mrežama, jedva ih čekamo čuti i rado ćemo ih objaviti.

Dok čekamo vaše odgovore, prenosimo vam neke tuđe...

"Jedva čekam izgrliti sve svoje prijatelje."

"Jednog dana će sve ovo biti gotovo. Možete li zamisliti taj dan? Kako ćemo izaći na sunce, smijati se, grliti, pjevati, plesati i držati se za ruke? Živim za taj dan. Bit će kao nijedan prije."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Upworthy (@upworthy) on

"Jedva čekam vidjeti svog četverogodišnjeg sina kako igra svoju prvu nogometnu utakmicu. Otkazali su mu treninge i sad spava s kopačkama na nogama, spreman da zaigra..."

"Ići ću plesati."

"Ja već planiram tulum."

"Ići ću na ručkove, piti pjenušac, šaliti se i grliti druge."

"A kad taj dan dođe nadam se da ćemo se sjetiti kako nam je bilo i da ćemo nastaviti biti potpora jedni drugima."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara