"Pitanja o ljubavnoj vezi mog bivšeg supruga i Dolores Lambaše pokvarila su mi ljetovanje"

Tekst: A.M.
Foto: Index

VODITELJICA i pjevačica Vlatka Pokos posljednjih je tjedana dizala medijsku prašinu zbog navodne veze s dvojicom Marina; Marinom Radićem s Čiova te nogometašem Marinom Topalovićem. Iako je glavna ideja nekih medija bila pobuditi maštu najavama o Vlatkinom pojavljivanju u javnosti s novom ljubavi do tog ipak nije došlo. Vlatka Pokos još je uvijek slobodna žena koja jedva čeka da se zaljubi.

"Nisam ni s kim u vezi i nisam zaljubljena ni u koga"

"Nisam ni s kim u vezi i nisam zaljubljena ni u koga", odrješito nam je rekla Vlatka koja se prije nekoliko dana vratila s ljetovanja. "Jedino što sam izjavila je to da jako volim Dalmaciju i Dalmatince, ali to nema veze s nikakvim muškarcem. Istina je da sam upoznala divne nove ljude, imala sam prekrasno društvu s kojim sam puno izlazila i mogu samo reći da je Čiovo za mene prekrasno otkriće", otkrila nam je voditeljica koja je na Jadranu provela skoro dva mjeseca.

"Jedva čekam da se zaljubim, ali kao što svi to znaju to se dogodi samo od sebe"

"Bacam se na posao jer sam se previše odmarala, ali što ću kad volim more i osamu", priznaje Vlatka koja na moru nije samo odmarala već je spojila ugodno s korisnim pa je odradila i nekoliko gaža. Sad se vratila u svakodnevicu i baca se na snimanje novog albuma. "Posvetit ću se poslu, a za ljubav ima vremena. Jedva čekam da se zaljubim, ali kao što svi to znaju to se dogodi samo od sebe, ne može se planirati", rekla nam je Vlatka koja dodaje da će svi znati kad će se u njezinom životu pojaviti netko ozbiljan jer ga onda neće imati potrebe skrivati od očiju javnosti.

"Vi novinari ste jako agresivni kad je u pitanju nečiji ljubavni život. Nabrojite pet različitih frajera pa si ja mislim 'ajme pa koliko sam ih imala'", kazala nam je voditeljica kojoj je smiješno kad netko nakon mjesec dana veze priča o velikoj ljubavi i zajedničkom životu. "Teško je ući s nekim u vezu i nakon mjesec dana pričati o ozbiljnoj vezi. Za takve stvari je potrebno više vremena". Na pitanje je li usamljena Vlatka je dala vrlo opsežan odgovor.

"Voljela bih da nisam tako emotivna"

"Volim se posvetiti sebi i biti sama, a s druge strane želim konačno naći osobu koju ću voljeti i poštovati i s kojom ću imati djecu", otkrila je Vlatka koja dodaje da je ona specifična zbog toga jer je dosta nepovjerljiva što joj postaje velik problem kod pronalaženja idealnog partnera. "Jako teško vjerujem ljudima jer sam se jako razočarala i to deset puta gore od drugih ljudi jer se moja drama odigravala pred očima javnosti. Voljela bih da nisam tako emotivna", otkrila nam je bivša supruga Josipa Radeljaka Dikana koja se osvrnula i na njegovu novu vezu.

"Ne tiče me se veza bivšeg supruga, a uostalom svatko ima pravo na svoj izbor"

"Jako me smetalo kad su me novinari i svi ostali ispitivali što mislim o ljubavnoj vezi Josipa i Dolores, to mi je pokvarilo ljetovanje. Mene se to ne tiče i smatram da svatko ima svoj izbor", priznala je Vlatka koja nam je za kraj rekla da usprkos lošem iskustvu s bivšim suprugom Dalmatincem i dalje obožava Dalmaciju i Dalmatince te da bi zauvijek mogla ljetovati na Čiovu koji je prepun lijepih i vedrih ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara