Pjesma "Cafe" Ivane Radovniković postala hit u svijetu

OSAMDESET svjetskih radio postaja je prošle godine emitiralo pjesmu "Dare to love me" Ivane Radovniković, nakon čega je pjevačica dobila poziv mnogih glazbenih urednika da im pošalje još neku pjesmu, pod uvjetom da bude na engleskom jeziku. Ekipa s drugoga studijskog albuma "Cafe", tad je odlučila prionuti poslu i istoimeni singl poslati glazbenim urednicima tih radio postaja na procjenu. Singl "Cafe" se svima svidio pa se tako engleska inačica te pjesme posljednjih tjedan dana pojačano imitira na sljedećim radio postajama: Radio 700 (Njemačka), Radio Bartoszyce (Poljska) na kojemu je 10. lipnja pjesma "Cafe" bila hit dana, radio KF 1054 (Češka), Radio Six International (Škotska) i druge radio postaje u Švedskoj, Grčkoj, Portugalu, Francuskoj itd.

"Super je što su mi se otvorila sva ta vrata, jer su to sve odlični glazbeni urednici koji su mi dosad rekli kako su čuli smo pozitivne komentare na pjesmu. Razmišljali smo da snimimo spot za 'Cafe', međutim, kako je pjesma domaćoj publici predstavljena na CMC festivalu u Puli ove godine, već postoji video s festivala, tako da smo odlučili kako nam se ne isplati snimati spot koji bi se ionako prikazivao samo na toj televiziji. Jednoglasno smo odlučili taj novac uložiti u spot za neku drugu pjesmu s istog albuma", rekla je Ivana Radovniković koja je novi album nazvala "Cafe" bez obzira što nije ljubiteljica kave, a kad ipak nađe nešto vremena da se zaputi s prijateljicama u grad na dozu kofeina, onda najčešće naručuje onu od vanilije.

"Volim Istru, jer od toga nema boljeg ljenčarenja"

"Dnevno popijem eventualno jednu kavu. Nisam neki kavopija, pogotovo ne volim crnu kavu. Isto tako, nisam jedna od onih koja ima vremena sjediti na kavi satima, kao mnogi koji se mogu vidjeti u centru grada. Zapravo, bila bih jako sretna kad bih imala dovoljno vremena i novaca da si takvo što mogu priuštiti", o crnom je napitku rekla Ivana kojoj predstoji učenje za ispite na Fakultetu političkih znanosti, na kojem je na zadnjoj godini, kao i pripremati se za ljetne gaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam zasluženi godišnji odmor koji ću većinom provesti u rodnom Zadru. Kako u Zagrebu ipak živim, rijetko se viđam s obitelji, pa je Zadar uvijek moja ljetna destinacija. Nakon toga se možda uputim u Pulu, gdje isto tako ljetujem već nekoliko godina, a tamo volim ići volim, jer nema boljeg ljenčarenja nego na istarskom poluotoku", naglasila je Ivana koja promociju albuma Cafe namjerava odraditi ujesen kad nitko neće imati ispriku za nedolazak, jer mu je vruće ili je na godišnjem, ili je umoran.

Više o albumu i novostima Indexove blogerice Ivane Radovniković možete pročitati ovdje!

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara