Pjevač Usher se nakon godinu dana braka odselio od trudne supruge

Pjevač Usher se nakon godinu dana braka odselio od trudne supruge

LJUBAV Ushera i Tameke Foster od samog su početka pratili skandali, a medije je ovih dana obišla informacija kako se pjevač, nakon višemjesečnih svađa, odselio iz njihovog zajedničkog doma. Usher i Tameka, koji trenutačno očekuju svoje drugo dijete, vjenčali su se početkom rujna prošle godine. Pjevač je samo dan prije svadbene svečanosti, iznenada otkazao dugo najavljivano vjenčanje sa svojom trudnom djevojkom, jer mu je navodno smetala Tamekina kriminalna prošlost, a umjesto pompozno najavljivanog spektakularnog vjenčanja, par je zavjete izmijenio u uredu Usherova odvjetnika, što je daleko od onoga što je bilo planirano.

Od početka njihove veze neprekidno se govorilo o njihovom navodnom razvodu, a R'n'B pjevač u nekoliko se navrata potrudio demantirati takve priče. Nekoliko američkih portala tvrdilo je kako imaju brakorazvodne papire koje je Usher podnio nakon samo devet mjeseci braka, a njegovi su prijatelji medijima tada otkrili i kako će pjevač učiniti sve kako bi dobio skrbništvo nad petomjesečnim sinom Usherom Raymondom Petim. "Pouzdani izvori, kojima je informaciju potvrdio sam gospodin Usher, kažu nam kako je podnio zahtjev za razvod braka od supruge Tameke. To je zapravo napravio još prije tri tjedna, a još uvijek nije siguran želi li poslati službeno priopćenje ili jednostavno dopustiti da informacija sama iziđe u javnost", pisao je jedan američki portal, a na demantij pjevača nije se dugo čekalo. Preko glasnogovornika je, naime, poručio kako je riječ o lažima, a neki su smatrali da sam komplicira situaciju kako bi obratio pozornost na sebe uoči tadašnjeg izlaska novog albuma "Here I Stand".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o ljubomornoj Tameki, koja navodno kontrolira Usherov privatni i poslovni život, počela je puno prije vjenčanja, i to kad je otkaz dobila Usherova publicistkinja Simone Smalls. Nakon deset godina uspješne suradnje jednog ju je jutra na stolu dočekalo pismo o prestanku suradnje i raskidu ugovora, bez posebnog objašnjenja, a upućeni Usherovi asistenti objasnili su joj da za otkaz može zahvaliti Tameki Foster. Usherova supruga navodno je bila toliko odlučna u namjeri da preuzme njegovo poslovno carstvo, da je navodno kumovala otkazu kojeg je s mjesta glavne menadžerice dobila njegova majka Jonetta Patton. Upravo je ona, tvrde upućeni, zaslužna za njegov nevjerojatni uspjeh, a baš poput publicistice, nije dobila pravovaljano objašnjenje, unatoč činjenici da ju je otpustio vlastiti sin.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara