Pjevačica nakon potresa napustila Zagreb: Vrištala sam kao nikad, bila sam u šoku

Pjevačica nakon potresa napustila Zagreb: Vrištala sam kao nikad, bila sam u šoku
Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Bajamić odlučila je napustiti Zagreb nakon snažnog potresa, a otkrila je to snimkom na Instagramu te objasnila što se događalo tog nedjeljnog jutra kad je metropolu zatresao najjači potres u posljednjih 140 godina.

"Noć prije potresa spavala sam kod prijatelja i prijateljice koji žive sami, jer me, prvi put nakon ozljede vratne kralježnice, ponovo 'zakočio' vrat, uslijed čega sam opet osjećala jake bolove i smanjenje opsega pokreta. Trebala sam pomoć za svakodnevne radnje i primila sam injekciju protiv bolova", opisala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic) on

"Spavala sam na kauču, a osim što se odjednom sve počelo jako tresti, probudilo me padanje boca iz kuhinje i frižidera, pucanje stakla i skoro padanje zidnog ormara koji je bio iznad kauča. Prizor i osjećaj je bio strašan; vrištala sam kao nikad u životu, ustala sam 'na vrat' i nisam bila sigurna sanjam li ili ne (jer inače sanjam živo i često se 'glasam' u snu). To je bilo zaista strašno. Presretna sam i zahvalna nebesima što nisam bila sama u stanu u Ilici u tim trenucima. Mislim da bi mi srce puklo", nastavila je.

"Nakon potresa, bila sam u svojevrsnom šoku gotovo cijeli dan. Kada sam vidjela slike Ilice, nisam imala snage otići tamo niti zvati ikoga da pitam što je ostalo od svega. U meni nije bilo mjesta za još jedan šok i lošu vijest. Novine i portale ne čitam, TV gotovo da i ne gledam. Mobitel mi je cijelu nedjelju zvonio ko' lud, poruke su stizale... Samo sam se pokušavala smiriti i ostati pribrana maksimalno. Prijatelji i obitelj su mi jako puno pomogli i hvala im beskrajno. Hvala i svima koji su se zabrinuli i nazvali me, poslali poruku. Znala sam koliko volim, ali nisam znala koliko sam voljena", zaključila je Maja.

Splitska pjevačica zatim se oglasila i iz svog obiteljskog doma te pokazala kako provodi dane u izolaciji.

Brojni poznati Hrvati priznali su da su u šoku od potresa u Zagrebu, a nekima je snažno podrhtavanje tla izazvalo i štetu u stanovima.

"Da smo ostali ležati, linija bi nam pala na glavu", napisala je nedavno manekenka i poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić na Instagramu te objavila snimke posljedica koje je potres ostavio u njenom domu. Uz to što su zidovi popucali i stvari se razbacale, sa zida je pala i glazbena linija. 

Nastradao je i stan Nataše Janjić, a komičarka Marina Orsag se javila odmah nakon potresa te napisala da "nema više gdje živjeti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara