Pjevačici poručili da joj grudi trebaju podizanje, ona imala najbolji odgovor

Pjevačici poručili da joj grudi trebaju podizanje, ona imala najbolji odgovor
Foto: Instagram

PJEVAČICA se našla na meti trolova nakon što je prisustvovala dodjeli glazbenih nagrada BET (Black Entertainment Television), no nije im ostala dužna.

Tanerélle se pojavila na crvenom tepihu u dekoltiranoj haljini, a neki su joj poručili kako joj grudi trebaju podizanje. "Mogla si ih podići barem malo", poručio joj je jedan korisnik Instagrama.

Embed from Getty Images

Drugi je komentirao kako joj je outfit pokazuje "puno više nego što je trebalo", a našla se još nekoliko sličnih komentara pa se Tanerélle oglasila. U objavi koja je postala viralna branila je prirodne grudi i trolovima poručila da se "fokusiraju na bolje stvari."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama

A post shared by Tanerélle (@tanerelle) on

"Ne moram podizati grudi da bih nosila jebenu haljinu. Ja sam žena i moje prirodne grudi vise, sviđa mi se to i nemam namjeru mijenjati kako bi to odgovaralo vašem buljenju. Živim svoje snove. Usredotočite se na bolje stvari", napisala je te postala hit.

Na Twitteru mlada pjevačica podijelila je fotografiju u toplesu i poručila: "Pustite ih da vise."

"Hvala sestro, ne dugujemo nikome to da moramo podići naše grudi", "mene samo zanima zašto se njezine grudi ikoga tiču", "ako vam se ne sviđa kako izgledaju, gledajte drugdje", neki su od komentara podrške koje je dobila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara