Pjevala vjersku glazbu: Sjećate li se gdje ste već vidjeli Dariju iz The Voicea?

Pjevala vjersku glazbu: Sjećate li se gdje ste već vidjeli Dariju iz The Voicea?
Screenshot: YouTube

DARIJA RAMLJAK svojom je izvedbom Gibonnijeve Ako me nosiš na duši ovog vikenda u The Voiceu oduševila Hrvatsku, a mnogi su ubrzo shvatili da im je ta lijepa djevojka iz Međugorja odnekud već poznata. 

Darija se sa sestrom Annom Marijom već natjecala u Supertalentu 2017. godine, gdje su zajedno izvodile vjersku glazbu. Darija je na audiciji pjevala, a Anna Maria ju je pratila na gitari.

U polufinalu te u finalu je i Anna Maria zapjevala, a njihov glas je oduševio žiri. 

"Djevojke, jeste se vi malo rasplakale? Toliko ste se uživjele da ste proživjele cijelu pjesmu. Otpočetka do kraja pjesme sam bila, kao da su se dva anđela spustila i pjevala. Ali stvarno. Neizmjerno mi je drago da si se i ti priključila pjevanju jer zajedno zvučite toliko lijepo... Cure, svaka riječ bi bila bez veze. Ovo je bilo božanski, prelijepo", rekla im je Maja tad.

"Ne slušam duhovnu glazbu baš puno, ali ovo je nevjerojatno. Stvarno nevjerojatno", dodao je Janko.

Ipak, pobjedu nisu uspjele izboriti, na tron je te godine stao plesni par Emil i Mateja.

Osim što nastupaju u talent showovima, sestre su aktivne i na YouTubeu gdje često objavljuju svoje obrade. Nastupaju i na festivalima, misama, crkvenim vjenčanjima.

Darija ne krije da je veoma religiozna pa je i na audiciji za The Voice rekla da snagu pronalazi u Bogu i prekrižila se prije izlaska na pozornicu. Otkrila je da joj se ljubav prema glazbi usadio otac koji je nju i sestru pratio i dvije godine ranije na Supertalentu.

Prolaz je na audiciji izborila pjesmom Ti me vodi preko voda i ušla u Vannin tim.

Nakon nastupa u Nokaut fazi The Voicea ovog vikenda 20-godišnjakinja iz Međugorja u samo jedan dan popela se na drugo mjesto trendinga na YouTubeu, a njen je nastup dosad pregledan više od 100 tisuća puta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara