Planula ljubav između suparnika u Voiceu: Bernarda i Jakob su u vezi

Planula ljubav između suparnika u Voiceu: Bernarda i Jakob su u vezi
Foto: Dario Njavro/HRT/Instagram

ČINI SE da je u Voiceu planula ljubav između Bernarde Bobovečki i Jakoba Grubišaka, a odao ih je upravo njihov zajednički mentor Ivan Dečak.

Par se borio jedno protiv drugog za ulazak u finale, a nakon što je Bernarda otpjevala pjesmu Jolene, Ivan Dečak je rekao: "Razvalila je pjesmu, ali i Jakoba u ljubavnom smislu..."

"Žao mi je da će se večeras razdvojiti makar u ovom natjecateljskom, ali ne i u ljubavi", rekao je zatim njihov mentor te tako objavio da su Jakob i Bernarda zajedno.

19-godišnji Jakob je najmlađi natjecatelj u Voiceu, a večeras je otpjevao pjesmu Castle on the Hill Eda Sheerana. Ipak, više glasova gledatelja prikupila je godinu dana starija Bernarda pa će se ona boriti za pobjedu u finalu, a sad nema sumnje da će Jakob zdušno navijati upravo za nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jakob Grubišak (@jakob.grubisak) on

"Kakvi čarobni mladi ljudi, kakvi talenti, ne znam tko bolje pjeva, al' zna publika", komentirao je njihove nastupe Davor Gobac. "Bernarda je već zreli interpret, ali iznenađenje je i Jakob jer u tako malom tijelu se krije tako moćan glas", naveo je Massimo prognozirajući Jakobu veliku karijeru. "U Jakobu sve pjeva i svira, a Bernarda je čudo", zaključila je Vanna.

Opraštajući se od Jakoba mentor Ivan je naveo da je Jakob "divna osoba od koje se može puno naučiti, super lik i prijatelj". "Ne sumnjam da će nakon ovoga showa napraviti nešto posebno", dodao je Ivan. "Meni je ovo bio san i daleko sam dogurao", poručio je na kraju Jakob.

Uz Bernardu, u finalu će se za pobjedu boriti Vinko, Filip i Albina. Mentori u polufinalnoj i finalnoj emisiji nemaju pravo glasa, nego o svemu odlučuju isključivo glasovi gledatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara