Platio 100 funti za smještaj preko Airbnba, nije mogao vjerovati što je dobio

Platio 100 funti za smještaj preko Airbnba, nije mogao vjerovati što je dobio
Foto: Facebook

BRITANAC koji je putovao u Amsterdam na utakmicu Tottenhama i Ajaxa bio je neugodno iznenađen kad je shvatio da je smještaj koji je platio 100 funti (oko 850 kuna) - kontejner uz cestu.

Ben Speller naišao je na oglas koji mu se odmah svidio, a u kojem se nudio "čisti dom u Amsterdamu s privatnom kupaonicom" za sto funti. No kad je stigao u nizozemsku prijestolnicu, Airbnb nije bio nimalo onome čemu se nadao.

Daleko od "čistog doma" koji mu je obećan, Bena je dočekao prizor sumornog transportnog kontejnera uz cestu, u kojem su bila tri madraca dok je WC - mobilan.

 

U razgovoru za nizozemsku televiziju AT5 Ben je rekao kako su se tri puta provezli taksijem uz kontejner. "Ne može biti to", pomislio je i vrlo brzo se razočarao. "Otvorili smo vrata i pogledali unutra, zaključali ih i otišli. Zatim smo bukirali hotel."

 

Ben je tražio povrat novca, no njegov zahtjev je odbijen. Airbnb mu je vratio 100 funti, ali i namirio 230 funti za troškove hotela.

 

Ben je u svemu vidio i smiješnu stranu te je fotografije podijelio na Facebook grupi navijača Tottenhama, a one su postale viralne.

 

Glasnogovornik Airbnba priopćio je kako su domaćin i njegova "nekretnina" uklonjeni s platforme.

Kontejner je uklonjen, no vlasnik nije pronađen.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara