Playboy i Klik, čuvajte se! Dolazi Loaded!

ČASOPISI Playboy i Klik u Hrvatskoj bi početkom prosinca trebali dobiti žestoku konkurenciju. Naime, za 15. prosinca najavljen je izlazak prvog broja najprodavanijeg britanskog časopisa za muškarce - Loaded.

Za prvi broj hrvatskog izdanja Loadeda najavljen je vrući foto-session s vjerojatno najpoznatijom hrvatskom manekenkom, predivnom Ninom Morić.
Takav početak trebao bi svim čitateljima Loadeda najaviti što mogu očekivati od hrvatske verzije najprodavanijeg britanskog časopisa za muškarce u dobi od 16-30 godina, što naravno ne znači da ga ne mogu čitati i oni stariji.

Naime, u Loadedu ćete moći čitati eksluzivne intervjue, kritike filmova, muzike, knjiga, web stranica, i sličnih pretežno "muških zanimacija".

Loaded na duhovit ali i poučan način progovara o životu mladog muškarca, naročito o onim zabavnijim, hedonističkim stranama života.

Loaded je pokrenut još 1994., što će reći da imaju već gotovo desetljeće iskustva u prepoznavanju zahtjeva muške čitalačke publike, a u isto su vrijeme postali vjerojatno najpoznatiji brand među časopisima za muškarce.

Index.hr će u suradnji s časopisom Loaded prije izlaska prvog broja organizirati nagradnu igru, a dobitnici će uživati u besplatnim primjercima prvog broja hrvatskog Loadeda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara