Playboyeva zečica golim grudima do punih kino blagajni

PRSATA Playboyeva zečica Jenny McCarthy pronašla je "originalan" način za postizanje što veću gledanost svog novog filma. Atraktivna će se glumica u filmu "Dirty love" skinuti u topless, te na taj način pokušati stvoriti veliki filmski hit.

Novopečena mama, čini se, ulaže sve napore kako bi komedija koju je režirao njezin muž John Asher što bolje prošla kod publike i kritičara.

Američkim medijima je otkrila kako se tijekom trudnoće javila ideja za pokazivanjem grudi, iako je tada dobila pozamašan broj kilograma.

No, vrlo se brzo vratila u formu, te zaključila kako zaista voli dobro izgledati. Na opću radost svoje publike, odlučila je zamamne atribute pokazati svima, a usput nešto i zaraditi.

"Jednog dana sam na snimanju rekla svom mužu kako razmišljam o tome na koji način što bolje prodati naš film u inozemstvu. Rekla sam mu i to kako se grudi jednostavno moraju vidjeti. Tada sam porazgovarala s partnericom Carmen Electrom i rekla joj kako želim da mi u odeđenoj sceni ispadnu grudi. Ona će me tada upozoriti kako moje velike, stare i spuštene grudi vise vani." - izjavila je Jenny.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara