Počela je pjevati s 3 godine, a jučer je dobila zlatni gumb i oduševila sve

Počela je pjevati s 3 godine, a jučer je dobila zlatni gumb i oduševila sve
Screenshot: NovaTV

GABRIELA BRAIČIĆ iz Omiša u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta oduševila je gledatelje, publiku i žiri, a za izvedbu pjesme "I Am Changing" Janko Popović-Volarić pritisnuo joj je zlatni gumb.

Nastup 14-godišnjakinje mnoge je ostavio bez riječi; Maja Šuput odmah ju je krenula grliti, Martina je izjavila da se tako nešto rađa jednom u tisuću godina, Bilman je rekao da ovo nema veze s ovozemaljskim talentima, a oduševljeni su bili i brojni gledatelji ispred malih ekrana koji su to dali do znanja na društvenim mrežama.

Za Index Gabriela je otkrila što joj je prolazilo kroz glavu kad je dobila zlatni gumb od Janka. "Prolazilo mi je kroz glavu kako će moji prijatelji reagirati na ovaj show i kako sam presretna što sam se pojavila na Supertalentu. Bila sam potpuno iznenađena i emocije su me preplavile preko glave", rekla je.

Zbog Supertalenta Gabriela je propustila "malu maturu", a njezini kolege iz škole na kraju su reagirali s oduševljenjem: "Nisu mogli vjerovati, ali svi su rekli da su sumnjali."

Mlada pjevačica za koju su u žiriju već komentirali kako bi mogla biti pobjednica sezone kaže kako je njezin talent otkriven kad je imala samo tri godine i otad ga usavršava, a to namjerava činiti i dalje. Upisala je prirodoslovnu školu, smjer ekološki tehničar. "Želim se baviti glazbom u životu, ali isto tako sam otvorena za sve ostale opcije", zaključuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara