Počinje novi holivudski baby boom: Jessica Alba rodila djevojčicu

POPULARNA glumica i njezin novopečeni suprug Cash Warren dobili su proteklog vikenda prvu kćer, izvještavaju američki mediji. Jessica Alba rodila je u poznatoj holivudskoj bolnici Cedars Sinai, a njezin glasnogovornik poručio je kako je sve prošlo u najboljem redu te kako se majka i beba osjećaju dobro. Sa Cashom Warrenom vjenčala se na privatnoj ceremoniji prije nekoliko tjedana, a upoznala ga je 2004. godine na snimanju filma "Fantastična četvorka" i, kako kaže, "odmah je znala da je to čovjek s kojim će zasnovati obitelj".

Tijekom trudnoće Alba je iskreno progovorila o promjenama koje je primijetila u svom ponašanju, nazivajući se "pretjerano razdražljivom" i "raspoloženom za dramu". Američki mediji tijekom posljednjih mjeseci njezine trudnoće objavljivali su fotografije na kojima izgleda nesretno, pa se počelo pisati da je pala u depresiju, međutim ona je to odlučno demantirala, inzistirajući na tome da je sretna u životu. Sa suprugom je nedavno kupila četiri milijuna dolara vrijedno imanje na Beverly Hillsu, a osim prve kćeri, raskošnim imanjem šetat će i tri psa koja imaju otkad su u vezi. "Dijete, nova kuća i vjenčanje - sve je to jako sretno, a meni se dogodilo u šest mjeseci. Puno je to odluka koje zauvijek mijenjaju život. Vrlo sam sigurna i sretna u vezi sa Cashom", rekla je američkim medijima nekoliko dana prije poroda.

Amerikance ne zanimaju fotke Albine kćeri (ili je ponuda preskromna za javnost)?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom intervjuu atraktivna glumica priznala je da nije, poput drugih holivudskih majki, dobila ponudu za prodaju fotografija svog prvog djeteta. Brad Pitt i Angelina Jolie su, primjerice, od nekoliko američkih časopisa dobili rekordnu ponudu - 15 milijuna dolara za fotografije blizanki, a novčanike su u posljednje vrijeme zahvaljujući ekskluzivnim fotografijama iz vlastitog doma punili: Jennifer Lopez, Christina Aguilera i Nicole Richie. "Nitko mi ništa nije ponudio. Morate znati da je većina toga što se piše po novinama zapravo laž. Ne vjerujem u tu trgovinu fotografijama", rekla je Alba.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara