Pod nož: Starleta Jordan doputovala u Los Angeles na još jednu operaciju

Pod nož: Starleta Jordan doputovala u Los Angeles na još jednu operaciju

KATIE PRICE, javnosti poznatija pod imenom Jordan, ovih je dana doputovala u Los Angeles kako bi se podvrgla još jednoj estetskoj operaciji. Nakon što je nekoliko puta korigirala većinu raznih dijelova tijela, uključujući i grudi koje je povećavala, Jordan će se ovoga puta u Englesku vratiti s manjim grudima, jer su joj velike grudi, kako sama tvrdi, dosadile. Starleta, koju su mnogi prozvali britanskom Barbie, zasitila se svojih velikih grudi koje "više nisu u modi" pa ih je odlučila smanjiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi puta to je pokušala napraviti prošle godine kad se vjerovalo da ih je smanjila s veličine 32G na 32C, međutim u veljači ove godine Jordan je priznala da se postupak smanjivanja njezinih grudi zakomplicirao zbog čega su umjesto 32C smanjene na samo 32F. "Doista sam razočarana što operacija nije prošla kako se to isprva očekivalo pa već moram planirati novi odlazak u Ameriku da to naprave kako treba. Ne želim više imati velike grudi, dosadile su mi", ispričala je tada starleta koja nije precizirala kakvu točno veličinu grudi želi, čime je ostavila mogućnost njihovog ponovnog povećanja. No, dolaskom u Los Angeles potvrdila je kako je ustrajna u želji da ima manje grudi. Otkrila je i što namjerava napraviti sa izvađenim implantatima.

"Implantate koje mi izvade van prodat ću za milijun funti, od čega ću deset posto dati u humanitarne svrhe. Doma imam već kolekciju implantata koji su razbacani po kući, bacam ih posvuda i pokazujem prijateljima. Ne smeta mi da ih imam po kući, ali više ih ne želim imati u sebi", ispričala je Jordan koja je nedavno, nakon što je odgledala dokumentarac o zlostavljanju u bugarskim sirotištima u kojima borave hendikepirana djeca, odlučila posvojiti jedno takvo siroče.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara