Pod teretom ovisnosti Alen Vitasović propustio zadnji vlak za "slavu"?

BIVŠA pjevačka zvijezda u zadnji je tren odbila sudjelovanje u prvom hrvatskom Celebrity Big Brotheru i to, prema našim saznanjima, na vrlo ružan način - nekoliko dana prije početka showa vidno alkoholiziran je došao na večeru s ostalim kandidatima, a njegov je boravak među ostalim "zvijezdama" završio incidentom.

Na večeri s ostalim sudionicima projekta Alen Vitasović razglabao je o honoraru te je dodao kako smatra da je preskroman, a nekoliko je puta ponovio kako "zapravo ne može toliko dugo izdržati unutra". Nakon što je naručio hranu, posvađao se s producentima, napustio večeru i otišao bez riječi, čime je, doznajemo, završilo njegovo instant prijateljstvo s RTL Televizijom.

Po kuloarima kruži priča kako nekad popularni pjevač već duže vrijeme ima problema s opijatima, što je navodno i bio uzrok svađe s RTL-ovim producentima. Isto tako, priča se da je dan prije večere napustio komunu, što nam je Vitasović oštro demantirao: "Nikad u životu nisam konzumirao drogu niti bio u komuni. Vi pišete i slušate gluposti. Možete napisati da sam, navodno, nekoga i ubio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitasović ističe kako nije u svađi s RTL-om, a kao razlog odustajanja od showa navodi promjene u rasporedu: "S njima sam potpisao ugovor u kojemu stoji da emisija počinje 29. veljače. Kad su pomakli termin, to mi je poremetilo raspored koncerata pa sam odustao. Imamo dogovor da ćemo raditi sljedeće godine, naša suradnja je OK".

Od senzacije do estradne margine

Početkom 1994. godine Alen Vitasović je, zahvaljujući debitantskom albumu "Gušti su gušti" postao prava glazbena senzacija, međutim nije se dugo zadržao u vrhu hrvatske glazbene scene. Već nakon prvog albuma prekinuo je suradnju s istarskim glazbenikom Livijom Morosinom, zaslužnim za njegove prve hitove, pa mu je karijera brzo krenula nizbrdo i do danas nije ponovio početni uspjeh. Vitasović je kasnije priznao kako se njihova suradnja prekinula upravo zbog alkohola. Ipak, i dalje nastupa na festivalima, prvenstveno onima koji njeguju čakavštinu, dijalekt na kojemu pjeva, a vrhunac njegovih koncerata i dalje su pjesme s početka devedesetih.

D.K., L.V.
Foto: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara