Pogledajte Audi, Mercedes i tri BMW-a koje svi žele voziti

Pogledajte Audi, Mercedes i tri BMW-a koje svi žele voziti
Foto: Index Oglasi

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U ponudi imamo vrhunski opremljeni Audi Q7, a tu je i jedinstveni BMW serije 5.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa vidjelo je preko 300 tisuća ljudi! 

BMW M3 F80

Ovaj nevjerojatni BMW već tjednima privlači iznimnu pozornost posjetitelja našeg oglasnika. BMW M3 F80 prešao je tek tri i pol tisuće kilometara, ima čak 450 konjskih snaga i izgleda super atraktivno. Proizveden je prošle godine, registriran je do veljače 2020. godine, a vaš može biti za 89.999 eura.

Mercedes-Benz CLS 450

Ovaj Mercedes-Benz CLS 450 jedan je od najskupljih automobila na Index Oglasima i jednostavno je savršen. Ima 367 konjskih snaga, vrhunski je opremljen, a prešao je tek 9.800 kilometara tako da je još uvijek kao nov. Ima AMG interijer i eksterijer i izgleda izvrsno, a prodaje se za 92 tisuće eura.

BMW serije 3 Coupe

Ovaj atraktivni BMW 335d ima originalni M-paket opreme iznutra i izvana i odlično je očuvan. Definitivno ga vrijedi pogledati! Pokreće ga 286 konjskih snaga i dolazi registriran do drugog mjeseca sljedeće godine. Cijena iznosi 14 tisuća eura i nije fiksna, a moguća je i zamjena za jeftiniji auto uz nadoplatu oglašivača. 

BMW serije 5

Vlasnik tvrdi da je ovaj jedinstveni BMW 530xd kao novi plaćen preko milijun kuna, a sada za njega traži nešto više od 300 tisuća kuna. Auto ima svu moguću opremu koja se mogla ugraditi, pokreće ga 360 konjskih snaga i registriran je sljedećih godinu dana. Proizveden je 2013. godine, do sada je prešao 132 tisuće kilometara i očuvan je poput novog.

Audi Q7

Iako se u komentarima na našoj Facebook stranici povela rasprava o cijeni, jedno je sigurno – svi žele voziti ovaj Audi Q7! Auto je bez crtice izvana i iznutra, izgleda fantastično i zaista ćete teško pronaći bolje opremljeni primjerak ovog vrhunskog Audijevog SUV-a. Prodaje se za 25.999 eura i isplati se pogledati oglas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara