Pogledajte kako Lady Gaga plače: "Svako jutro si moram reći da sam `superstar`"

Pogledajte kako Lady Gaga plače: "Svako jutro si moram reći da sam `superstar`"

Foto: Screenshot/YouTube

PJEVAČICA Lady Gaga snima dokumentarni film o njenoj glazbenoj karijeri s televizijskom kućom HBO. Tijekom snimanja, Gaga je otvorila svoje srce pred kamerom u garderobi prije nastupa te počela plakati. Objasnila je kako se unatoč svoj slavi još uvijek često osjeća kao gubitnica, a ne kao pobjednica ili kraljica pop svijeta.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Još uvijek se ponekad osjećam kako gubitničko dijete u srednjoj školi i onda se jednostavno moram sabrati i reći sebi svako jutro da sam "superstar" kako bi mogla izdržati kroz dan i biti tu za moje obožavatelje jer me oni trebaju", rekla je Gaga jecajući. Nakon kratkog monologa odlučila je izreći molitvu prije nastupa, a ni tad nije mogla suspregnuti suze.

Zahvalila se na onome što ima, na prekrasnim obožavateljima, bendu i plesačima te zamolila Boga da joj da snage da izdrži kroz dan, da odradi koncert dobro i da čuva mala čudovišta. "Molim te Bože, daj mi snage da budem pobjednica za sve njih, a ne samo za sebe. Pomozi mi da budem snažna i spoznam vlastitu snagu te da budem hrabra", rekla je Gaga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara