Pogledajte što Boris Rogoznica o sebi kaže u svojoj autobiografiji, spominje i Doris

Pogledajte što Boris Rogoznica o sebi kaže u svojoj autobiografiji, spominje i Doris
Foto: Instagram

CIJELA Hrvatska već danima priča o razvodu Doris Pinčić i Borisa Rogoznice. Voditeljica i glazbenik u braku su bili sedam godina, a ovih dana potvrdili su da se zauvijek rastaju. Ona je s djecom, Donatom i Gitom, ostala u njihovoj kući nedaleko od Zagreba, a on se vratio roditeljima u Zadar.

Par već odavno ne objavljuje zajedničke fotke, ali postoji jedno mjesto na kojem su još uvijek u sretnom braku. To je web stranica Borisa Rogoznice. On je u svojoj skromnoj autobiografiji na webu napisao neke činjenice i uspjehe iz života te naveo da je sretno oženjen i otac dvoje djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

"Glazbom sam se počeo baviti u osnovnoj školi, zaintrigiran od strane najboljeg prijatelja počinjem učiti svirati gitaru. Tada sam otkrio Beatlese, Led Zeppeline, Queen i druge sjajne glazbenike koji su utjecali na moju glazbenu putanju. Odmah počinjem skladati vlastite pjesme, pisati tekstove, poeziju. Svoju prvu studijsku pjesmu “Kakvih samo žena ima” snimam 2008. god u Zadru. Po završetku fakulteta, 2010. prijavljujem se na glazbeni show “Hrvatska traži zvijezdu” te dosežem do top 16 natjecatelja i emisija uživo", kaže Boris.

"Četiri god. nakon, potpisujem ugovor s izdavačkom kućom “Hit Records” u kojoj sam i danas. Osim samostalnim radovima, mogu se pohvaliti glazbenim suradnjama s poznatim klapama kao što su “klapa Kampanel”, “klapa Iskon”, Igor Cukrov… Sretno oženjen i ponosan otac dvoje djece", zaključuje Boris u autobiografiji koja sada treba uređivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara