Pohotna Rina ponovno u akciji, ovoga puta njezin plijen je Krešo

Pohotna Rina ponovno u akciji, ovoga puta njezin plijen je Krešo

NEZASITNA Rina ima novi plan. Nakon što je nekoliko puta pred očima javnosti zadovoljila Mrkvicu, čini se kako joj je takva vrsta zabave dosadila te je prešla na drugu žrtvu - Krešu. Nakon što je Big Brother priuštio romantičnu večeru Miri i Kreši, fatalna plavuša pobuđena ljubomorom, odlučila je uzvratiti udarac i svim silama pridobiti njegovu naklonost. Prvom prilikom kada je Krešo ostao sam, Rina je iskoristila priliku i senzualno zaplesala s njim. Čini se kako Kreši nije nimalo zasmetalo njeno zavođenje i šaputanje, štoviše, potpuno se prepustio.

"Vjeruj mi, Krešo, kako god da ti je bilo lijepo, sa mnom bi ti bilo sto puta ljepše", rekla je dugokosa Riječanka Kreši s čime je dodatno potvrdila svoju ljubomoru prema Miri. Nastavila je sa slatkorječivošću, što tajlandskom "Don Juanu" nije nimalo smetalo. "Tako mi je žao što sam jučer išla na onaj dosadni meč. Marko je bio bez veze. Krešice, Krešice, trebao si ti u ring, ti bi to bolje izveo. Da se nađeš s njim jedan na jedan, sredio bi ga samo tako", šaputala je Rina svojoj novoj meti.

Sabina je uplašena i želi doma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane kuće, i ne više tako nova stanarka Sabina, svakim danom sve više pokazuje želju za odlaskom iz Kuće. Naime, priznala je Big Brotheru kako ju je strah ručati sa ostalim stanarima zbog stalnih sukoba za stolom, a uz to joj smeta i to što se stanari u nijednoj drugoj prilici ne suzdržavaju od svojih negativnih komentara. Glavni razlog koji je ona navela prilikom ulaska u Kuću je taj da postane "poznata i slavna", a Big Brother bi joj samo poslužio kao odskočna daska za njezin drugi naum, slikanje za duplericu Playboya. "Izaći ću iz Kuće. Osjećam se kao da sam vas sve već odavno prerasla,a uostalom svoj sam cilj postigla, postala sam popularna", rekla je Sabina Kreši koji ju je nagovorio da ostane još nekoliko dana.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara