Pojavila se teorija o ožiljku Harryja Pottera koja je ostavila fanove u čudu

Pojavila se teorija o ožiljku Harryja Pottera koja je ostavila fanove u čudu
Screenshot: YouTube

NA TWITTERU se pojavila teorija o ožiljku koji je Harryju Potteru zadao Voldemort, a fanovi najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu ostali su u čudu i odmah je krenula rasprava na društvenim mrežama.

Harry Potter na čelu ima ožiljak koji bi većina opisala kao "munju", no na Twitter profilu Today Years Old stoji da uopće nije riječ o obliku munje, već o potezu rukom koji je potreban da se izvede zlokobna kletva Avada Kedavra kojom je Voldemort pokušao ubiti Pottera dok je bio dijete.

Kao dokaz objavljen je i screenshot s Harry Potter Wikia stranice iz dijela o toj kletvi smrti.

Mnoge obožavatelje Harryja Pottera ovo je začudilo te su priznali da, iako su mnogi od njih čitali i knjige i gledali filmove, to nisu znali.

"Čak ni nisam fan Harryja Pottera, a ovo me iznenadilo", "Zapravo to nisam znao. Volim filmove, ali nikad nisam pročitao knjige", čudili su se neki, no bilo je i onih koji nisu toliko uvjereni u ovu teoriju.

"Ako je to istina, zašto se taj pokret nigdje ranije ne spominje? I ako je istina zašto J. K. Rowling to još nije potvrdila?", "Zašto je na slici naopako onda?", pisali su oni koji ne vjeruju u ovu teoriju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara