Pokazavši što (ne) nosi ispod suknjice, Nives Drpić novoj Kraljici Hrvatske ukrala show

NAKON što su (manje ili više) izgubile nevinost amaterki, a u korist znanja profesionalki, djevojke s izbora za Kraljicu Zagreba nakon samo tjedan dana u gotovo su istom sastavu prošetale jednakom pistom, goste su zabavljali gotovo isti izvođači s jednakim glazbenim repertoarom, a ni pobjednica (ovoga puta Kraljica Hrvatske) nije bila nitko drugi doli ista djevojka koja je prije 7 dana na istoj pozornici odnijela lentu Kraljice Zagreba - Ivona Bajde.

Ivonina se pojava očito, za razliku od ostalih djevojaka, žiriju itekako usadila u znanje te se njezina pobjeda već početkom večeri "osjećala u zraku".

Kako to već biva na izborima ljepote na kojima djevojke izbezumljeno lutaju pistom i na svaki upit odgovaraju s "Jednoga dana želim biti uspješna poslovna žena" kao da su upućene na taj odgovor kao jedini s kojim nikako ne mogu "promašiti", ma kakvo postavljeno pitanje bilo - tako je uglavnom bilo i ovaj put.

Ako nekoga zanima, Kraljica šarma bila je Nikolina Bagmas, drugom Princezom proglašena je stanovita Suzana Pilja, a mjesto prve princeze, tik do pobjednice, zauzela je Marija Tomas.

Uz sav glamour ili ono što si jedno hrvatsko izdanje Izbora za Kraljicu od glamoura može priuštiti, ne možemo ne spomenuti i Nives Drpić koja je ostalim ljepoticama svojim nastupom tijekom kojega je svima pokazala što (ne)nosi ispod suknjice, jednim potezom, samo tako - "ukrala show".


Klikom na fotografiju možete vidjeti istu uvećanih dimenzija


Ivona Bajde tek prošli tjedan osvojila je titulu Kraljice Zagreba, a od utorka navečer ponosna je vlasnica još jedne titule - Kraljice Hrvatske.


Finalistice Nikolina Bagmas, Suzana Pilja i Marija Tomas s pobjednicom Ivonom Bajde.


Galeriju fotografija nove Kraljice Hrvatske Ivone Bajde možete pogledati ovdje.


Galeriju fotografija ostalih kandidatkinja Izbora za Kraljicu Hrvatske možete pogledati ovdje.


Galeriju fotografija kandidatkinja Izbora za Kraljicu Hrvatske u kupaćim kostimima možete pogledati ovdje.


Ivoni Majde krunu je predala Tina Katanić, Kraljica Hrvatske za 2006. godinu, a tko se od javnih ličnosti još pojavio na Izboru za Kraljicu Hrvatske pogledajte ovdje.

Foto i tekst: Branka Suvajac

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara