Pokos: Napali su me Kolindini glasači, očekivano malo intelektualno ograničeni

Pokos: Napali su me Kolindini glasači, očekivano malo intelektualno ograničeni
Foto: Instagram/FAH

NAKON što je u prošloj objavi izvrijeđala hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, Vlatka Pokos se na Instagramu osvrnula i na ljude koji glasaju za nju i otkrila kako su je napali nakon prethodne objave. Također je objavila kolaž fotki na kojima Kolinda pjeva uz komentar: "Tako ne izgleda i ne ponaša se jedna predsjednica."

"Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživjela sam, očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu "ubijte glasnika" Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas ali u mojoj realnosti, predsjednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte", poručila je Vlatka uz hashtag "slika govori više od tisuću riječi". 

Neki su je njeni pratitelji podržali, ali jedna žena joj je prigovorila da ovako pokušava privući pozornost. 

"Baš si jadna,s čim ti privlačiš pozornost na sebe,očito nemaš pametnijeg posla u Americi,otužno", bio je njen komentar. 

"Privlačila pažnju ili ne, ovo je Vlatkino zdravo razumsko razmišljanje. Mislim da je Kolinda pogriješila profesiju. Trebala bi se prijaviti u Supertalent i izvesti neku pjesmu", stao joj je u obranu jedan pratitelj. 

"Pogrešno ste shvatili ukazivanje na probleme u Hr. Možda jer ste žena koja je ženi vuk. Spominjanje privlačenja pažnje u bilo kom kontekstu, a da se čovjek ne slika gol, nego ukazuje na duboke probleme Hrvatske je jadno. Ako vam se nešto ili neko ne sviđa maknete se. Ne vrijeđajte. Bar ne ako ste Čovjek", složio se drugi. 

"Iskreno kao svjedoku svega ovoga mene je iskreno i duboko sramota", "Ponekad se pitam ima li ona ogledalo", "Sve si rekla kako je", bili su još neki od komentara na Vlatkinu objavu. 

U prethodnoj objavi Vlatka je Kolindu nazvala "ruglom", "sramotom", "cirkusanticom", "pevaljkom" i "poniženjem za Hrvatsku" te njeno ponašanje za vrijeme mandata opisala kao "bijedno i van pameti".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara