Pokos: Oni koji su koristili ZDS zatukli bi Škoru i njegovu polusrpsku obitelj

Pokos: Oni koji su koristili ZDS zatukli bi Škoru i njegovu polusrpsku obitelj
Foto: Instagram

NAKON što je izvrijeđala Kolindu i njezine birače, Vlatka Pokos ponovo je napala političare, a na meti ovaj put našao se aktualni predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro.

"Miroslav Škoro započeo je svoju kampanju s masnom, debelom laži 'Ja sam čovjek iz naroda'. On je upravo suprotno od toga. Škoro je tipični rezultat političkog/partijskog klijentelizma i sve što je u životu stekao može zahvaliti HDZ-u. Škoro je veliki desničar i domoljub koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njegov uspjeh započeo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i ušao je u krug Tuđmanovih miljenika. Na televiziji je mogao raditi što god želi, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova 'uspješna tvrtka', naravno, parazitira na državnom proračunu. Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, većinu njegovih nastupa financirali su hrvatski građani preko HDZ-a iz lokalnih proračuna.
Čovjek koji se okružio polusvijetom, novoustašama, medijskim provokatorima i lažljivcima i koji govori da nema ništa protiv ustaškog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj", započela je Vlatka podužu objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miroslavskoro #politicki klijentelizam #korupcija #lazi #tHDZ #profasizam Miroslav Skoro zapoceo je svoju kampanju sa masnom, debelom lazi "Ja sam covjek iz naroda". On je upravo suprotno od toga. Skoro je tipicni rezultat politickog/partijskog klijentelizma i sve sto je u zivotu stekao moze zahvaliti HDZu. Skoro je veliki desnicar i domoljub j koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njrgov uspjeh zapoceo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i usao je u krug Tudjmanovih miljenika. Na televiziji je mogao raditi sto god zeli, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova "uspjesna tvrtka", naravno, parazitira na drzavnom proracunu. Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, vecinu njegovih nastupa financirali su hrvatski gradjani preko HDZa.iz lokalnih proracuna. Covjek koji se okruzio polusvijetom, novoustasama, medijskim provokatorima i lazljivcima i koji govori da nema nista protiv ustaskog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj. Reci da se Miroslav Skoro bori protiv politicke korupcije je oksimoron jer jer je tipicni rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se "odrekao" HDZa. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smijesan. Strasno je gledati da Hrvatska gleda u ledja zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasaci za predsjednika izabrali komedijasa??!! Jadnika s kojim se pogravaju svjetski mocnici. Inace, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drzi ista politicka opcija. Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaski, zlocinacki pozdrav je zastrasujuci. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak.

Objavu dijeli Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos)

"Reći da se Miroslav Škoro bori protiv političke korupcije je oksimoron jer je tipični rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se 'odrekao' HDZ-a. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smiješan. Strašno je gledati da Hrvatska gleda u leđa zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasači za predsjednika izabrali komedijaša??!! Jadnika s kojim se poguravaju svjetski moćnici. Inače, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drži ista politička opcija. Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaški, zločinački pozdrav je zastrašujući. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak", zaključila je. 

Pokos je nedavno iz daleke Kanade prozvala i Kolindu Grabar-Kitarović, ali ubrzo nakon toga objavu je obrisala s Instagrama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara