Pokret protiv Valentinova: U New Yorku se samci neće osjećati usamljeno

Tekst: N.Š.
Foto: Wikipedija

SVAKE godine sve jači antivalentinovski pokret polako dobiva na važnosti. Jedan od prvih gradova koji će izaći ususret samcima ili parovima koji ne žele slaviti komercijalizirani Dan zaljubljenih je New York.

Maštovito spajanje samaca

Već u četvrtak će u ranim jutarnjim satima jedan njujorški pub održati promociju CD-a "Anti-Valentine's Masquerade", dok će iste večeri u jednoj bruklinskoj knjižari biti održana večer čitanja antivalentinovske poezije. Brojni partiji za samce održavat će se diljem velegrada tijekom cijelog vikenda. Mnogi će Njujorčani vjerojatno naći svoje partnere na nekima od tih partyja pa će možda nedjelju i Dan zaljubljenih dočekati na klasičan valentinovski način. Neki od klubova tog vikenda neće dopustiti ulazak parovima kako bi što lakše spojili brojne samce. Tako će Village Pourhouse ženama darovati ružu sa srcem, a muškarcima brojeve. Jedan restoran će noć uoči Valentinova na ulazu dijeliti igraće karte pa će osoba koja nađe svoj kartaški par dobiti besplatno piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Speed dating uz šampanjac

Razni speed dating eventi, toliko popularni u Velikoj jabuci, bit će posebno traženi ovog vikenda. Nakon svakog od njih održava se zabava kako bi se potencijalni parovi što bolje upoznali i zbližili, a organizirat će se brojne nagradne igre i zdravice šampanjcem.

Bal vampira gdje je strogo zabranjen ulazak fanovima "Sumraka"

Za one koji su manje željni pronalaženja novog partnera i još se žele osvetiti bivšima, organiziran je party nazvan Ex-orcism. Posjetitelji samo moraju donijeti sliku svog bivšeg ili bivše i zalijepiti je na ploču gdje će je gađati. Onaj tko pogodi točno u oči, dobije besplatno pivo. Jedan od zanimljivijih događaja, na samo Valentinovo, bit će "14th annual Vampire Ball od New York Anti-Valentine's Day party" za koji se posebno naglašava da nije za fanove "Sumraka". Svi gosti moraju imati kostim, a najmaštovitiji bit će nagrađen. Na partyju će biti brojni nastupi, a prisutni će se moći pozdravljati ugrizima u vrat. Sve će, dakako, završiti prije izlaska sunca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara