Pokupovali sve meso, a sada se boje za život: "Vlastita majka me se srami"

Pokupovali sve meso, a sada se boje za život:  "Vlastita majka me se srami"
Screenshot: Youtube

BRAČNI par Marcotte iz Kanade našao se na udaru kritika nakon što je video koji ih prikazuje kako kupuju sve zalihe mesa u jednoj kanadskoj trgovini postao viralan. Kažu da su im zbog svega ljuti internetski korisnici počeli slati čak i prijetnje smrću.

U videu je vidljivo kako par puni dvoja kolica do vrha stotinama kilograma mesa.

"Svima su se hvalili kako su se osigurali, a nisu mislili na ljude kojima zbog njih neće ostati ništa za kupiti. Smijali su se u trgovini i govorili da se nadaju da će sve to moći platiti", rekao je jedan od kupaca koji se zatekao u trgovini u tom trenutku.

"Bilo mi je žao prodavača. Vidjelo se da su i oni zgroženi", dodao je.

Nakon što je video postao viralan, internet je ubrzo saznao da se radi o Danu Marcotteu i njegovoj supruzi. Kažu da se sada boje za svoje živote.

"Svi znaju tko sam i zato odlazim odavde. Dobivam prijetnje smrću i ne javljam se na telefon. Vlastita majka me se srami", rekao je Marcotte za kanadski Castanet.

Rekao je da je zbog lošeg mentalnog stanja pretjerano reagirao na situaciju s koronavirusom i da nije očekivao ovakvu reakciju javnosti.

"Besplatno sam nudio usluge preseljenja tijekom velikih požara u prošlosti. Sada se tog nitko ne sjeća", rekao je i napomenuo da je nakon incidenta donirao 1000 dolara lokalnoj banci hrane.

Ipak, internet nije bio zadovoljan njegovim načinom isprike.

"Da je to napravio prije dva mjeseca, nitko ne bi mario. Problem je što je to učinio za vrijeme pandemije koronavirusa kada su mnogi ljudi preplašeni zbog cijele situacije", napisao je jedan komentator.

"Nije se pripremao za virus, nego je bespotrebno paničario. Pripreme se obavljaju prije nego što se ovakvo nešto dogodi", dodao je drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara