Policajci zatekli štene u vrućem autu, a njihova reakcija oduševila je svijet

Policajci zatekli štene u vrućem autu, a njihova reakcija oduševila je svijet

Foto: Facebook

MNOGI vlasnici pasa čak i nakon bezbroj upozorenja i dalje imaju naviku ostavljati svoje ljubimce u zaključanim automobilima po najvećim vrućinama.

Naravno, ta bešćutna praksa rezultira ne samo patnjom već i smrću nevinih životinja koje postaju žrtvama nepažnje svojih vlasnika.

I upravo je zato korisnike društvenih mreža oduševila reakcija floridskih policajaca koji su u zatvorenom automobilu zatekli štene koje je zamalo uginulo na temperaturi od preko 40 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci nisu oklijevali već su jednostavno razbili prozor i spasili mališana koji bi zasigurno uginuo. Uz sve to objavili su i upozorenje koje možete pročitati u nastavku.

"Nemojte. Jednostavno nemojte. Ostavite li psa u vrućem automobilu i pas pati, učinit ćemo sve da ga oslobodimo. Ili nju. Nije bitno, volimo sve pasmine. Odvest ćemo vašeg psa brižnim ljudima u skloništu za životinje Escambia, a vas ćemo ostaviti kod ljubaznih ljudi u okružnom zatvoru Escambia. I vi i vaš pas bit ćete zbrinuti, nahranjeni i imat ćete krov nad glavom, ali na drukčiji način. mjesto Zato, nemojte", stoji u objavi koja je skupila više od 18 tisuća lajkova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara