Policija ima dokaze da Kirinova Hana Tabaković krade s bankomata?

VLADIMIR FLAJS, voditelj na OTV-u, prije nekoliko je tjedana optužio svoju bivšu kolegicu Hanu Tabaković, inače proslavljenu navodnom vezom s Ivicom Kirinom, da mu je u nekoliko navrata krala kreditnu karticu i odlazila na bankomat. Prema njegovim tvrdnjama, "olakšala" ga je za 20 tisuća kuna, što je Hana u nekoliko navrata demantirala. Ipak, neki su mediji objavili kako je policija došla do snimke nadzorne kamere te utvrdila kako su Flajsove optužbe ipak točne, te je protiv mlade voditeljice podignula prekršajnu prijavu.

"To su besmislice. Imam dokaze da sam u to vrijeme bila na bolovanju. Nisam dolazila u studio pa ga nisam mogla niti pokrasti", rekla je Hana Tabaković medijima nakon što ju je bivši kolega optužio za krađu. Njegove optužbe opravdala je činjenicom da su od suradnika postali konkurenti - Hana je prešla na drugu televizijsku postaju i dobila emisiju u "njegovom" terminu, a navodno ga je i nadmašila po gledanosti. Prije prekršajne prijave neki su bivši djelatnici OTV-a tvrdili kako se TV postaja time želi osvetiti voditeljici, koja je Indexu svojedobno priznala što misli o bivšim poslodavcima: "Nadređeni je tražio od voditeljica da se ponašaju doslovce kao kurve - da su razgolićene i da vrište na mikrofon".

Slučajno joj stalno prikrpavaju poznate ljubavnike?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako joj je do diplome na Fakultetu političkih znanosti ostalo nekoliko ispita, Hana Tabaković nikako ne uspijeva svoje profesionalne uspjehe (ili barem pokušaje istih) dovesti u prvi plan - kratko se spominjala kao jedna od potencijalnih voditeljica hrvatske inačice TV Pinka, ali javnost je i dalje najviše pamti po navodnoj ljubavnoj vezi s bivšim ministrom unutarnjih poslova Ivicom Kirinom.

"Da i imam neku vezu, koja bi trebala biti tajna, izabrala bih zgodnijeg i simpatičnijeg i ne na toliko visokoj poziciji. Moram reći da mi Kirin ni po fizičkim atributima nikako ne odgovara. Moj tip muškarca je 1,90 cm, crn, plave oči", rekla je svojedobno, opovrgavajući "glasine koje šire zlonamjernici". Najnovije je glasine, pak, povezuju s košarkašem Gordanom Giričekom.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara