Policija objasnila zašto nije došla na mjesto prometne nesreće Jacquesa Houdeka

Policija objasnila zašto nije došla na mjesto prometne nesreće Jacquesa Houdeka
Foto: Facebook

JACQUES Houdek danas je sa svojim menadžerom Mihovilom Bekom doživio prometnu nesreću u centru Zagreba. Drugi automobil pobjegao je s mjesta nesreće, a Bek i Houdek uzalud su čekali policiju više od dva i pol sata. 

Upitali smo zagrebačku policiju zašto nitko nije izašao na očevid, a oni kažu da nisu imali dovoljno policijskih patrola te da su im prioritet bile prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

"Policijska uprava zagrebačka je 14. ožujka oko 15.30 sati zaprimila dojavu pozivom na 192 da se u Ulici Ribnjak kod kućnog broja 44 dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila i u kojoj je nastala materijalna šteta, odnosno u kojoj nema ozlijeđenih osoba.

U trenutku zaprimanja dojave, ekipe za očevid prometne policije nalazile su se na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom, ali i ozlijeđenom osobom. 

Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena je u Ulicu Ribnjak kako bi provela očevid prometne nesreće s materijalnom štetom, međutim Policijska uprava zagrebačka je tada zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba radi čega je ekipa, sukladno prioritetima, preusmjerena na lokaciju gdje se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Na području Policijske uprave zagrebačke postoje dvije postaje prometne policije, od kojih svaka pokriva jedan dio grada. Unutar dva sata prije navedene prometne nesreće na području jedne od njih, I postaje prometne policije, evidentirali smo 6 prometnih nesreća, a u vremenu od dva sata nakon, dodatnih 7 prometnih nesreća.

Naglašavamo da se radilo o postaji prometne policije koja je bila zadužena za provođenje očevida u Ulici Ribnjak", priopćili su iz policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara