Političar kukao da mu je test na koronu bio bolan, manekenka ga majstorski poklopila

Političar kukao da mu je test na koronu bio bolan, manekenka ga majstorski poklopila
Screenshot: Instagram

POTPREDSJEDNIK SAD-a Mike Pence testirao se na koronavirus i ispričao pred kamerama kako mu je bilo. 

"Test je bio brz, ali ide duboko u sinuse i nije baš ugodno. Ovo je vjerojatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne trebate se testirati", rekao je on. 

Opisao je kako su mu desetak sekundi tamponom čačkali po nosu te je postupak opisao kao invazivan. Neke je ljude taj opis prilično naljutio, a odmah je su reagirale glumica Sarah Thyre i manekenka Chrissy Teigen koje su otvoreno opisale svoje iskustvo s porođajem. 

"On kuka kako mu je test za koronu bio invazivan. Oprosti, ja sam imala više ruku uguranih u vaginu dok su mi pokušavali izvući jedno prokleto dijete, a ti kukaš oko tampona u nosu koji bi mogao spasiti milijune života. Jebi se", poručila je Thyre. 

"Vagina mi je bila razderana do anusa dok sam rađala Lunu. Imala sam vaganus. Jebeš tvoju bol od tampona", odbrusila mu je Chrissy i dodala: "Morali su mi uz krevet staviti vreću za smeće da pokupe moju krv dok su me šivali, a onda sam morala piškiti s bocom vode kako bi me manje boljelo iduća tri mjeseca. Da, tampon, kladim se da je bilo teško."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara