"Polo" KD Investmentsa odlazi u Posušje

IZVLAČENJEM sretnih dobitnika završena je nagradna igra koja je pod nazivom "KD Investments Vas časti za rođendan" trajala od 6. lipnja do 10. srpnja 2005. godine. Tvrtka je nagradnom igrom obilježila šestogodišnjicu djelovanja na hrvatskom tržištu.

Prvu i najvrijedniju nagradu, osobni automobil Volkswagen Polo, osvojila je Marina Petric iz Posušja, dok je druga nagrada, skuter Piaggio Vespa, pripala Diani Bralo iz Zagreba. Treća glavna nagrada, wellness paket za dvoje u Opatiji, pripala je Roku Kralju iz Podgorja.

U nagradnoj igri sudjelovali su svi trenutni ulagači i svi oni koji su u vremenu trajanja nagradne igre točno ispunjeni kupon ubacili u za to predviđena mjesta, ispunili on line kupon, ili kupon iz dnevnog tiska poslali na adresu organizatora. Procjenjuje se da je u nagradnoj igri sudjelovalo oko 13000 igrača iz svih krajeva Hrvatske.

Kako je izjavio Ivan Rajnpreht, predsjednik Uprave KD Investmentsa, jedan od ključnih ciljeva bio je nagraditi povjerenje postojećih ulagača, ali upoznati potencijalne s prednostima ulaganja u investicijske fondove pa je značajan broj sudionika još jedan dokaz da ljudi prepoznaju kvalitetu i potencijale koje pružamo svojim ulagačima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara