Ponovno okupljanje grupe The Police?

Izvori bliski članovima grupe navodno su za Billboard izjavili kako su glasine točne, te da će se grupa okupiti kako bi održala seriju koncerata po SAD-u i Velikoj Britaniji.

Ove se godine obilježava i 30 godina otkako je grupa izdala singl "Roxanne" koji ih je proslavio diljem svijeta. Izdavačka će kuća grupe Police tom prigodom izdati DVD box set kako bi obilježili godišnjicu, a dugo se već nagađa i o posebnoj proslavi ovog jubilarca.

"Dugo se već raspravlja o tome kako najbolje proslaviti ovu godišnjicu. Možemo potvrditi da će se prirediti nešto posebno kako bi obilježili ovaj događaj, ali nije još odlučeno u kolikoj će mjeri grupa biti u to uključena", stoji na službenoj stranici bivšeg frontmana grupe i velike svjetske pop zvijezde, Stinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš je Sting taj koji već godinama tvrdi da nema želju za okupljanjem Policea, ali bubnjar Stewart Copeland i gitarist Andy Summers oduvjek govore suprotno. Njih dvojica se već dugo nadaju da će se Sting ipak predomisliti, vjerojatno zato što je njihova glazbena karijera, za razliku od Stingove, više-manje iščeznula nakon raspada benda.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara