Porin: Gibonni, Jinx i TBF imaju najviše nominacija!

Foto: Arhiva

DANAS su objavljene nominacije za 18. dodjelu Porina. Dok o svim ostalim Porinima odlučuje struka, Hit godine svojim glasovanjem bira publika. Najveći broj nominacija, po 10, osvojili su Gibonni s albumom "Toleranca" i Jinx s albumom "Diksilend".  Isti broj nominacija prikupio je i TBF, od čega sedam sa svojim koncertnim albumom "Perpetuum fritule" i tri zahvaljujući suradnji s Leom Deklevom na hit singlu "Dogodila se ljubav".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza nas je diskografski izuzetno kvalitetna godina. U 2010. objavljeni su sjajni albumi već dobro poznatih autora i izvođača, ali sretni smo što je i `berba` albuma koje su objavili novi izvođači bogata i raznovrsna", izjavio je Darko Bakić, izvršni direktor Porina.

Za Hit godine nominirani su "Ajme meni nije mi dobro" (Sexymotherfuckers), "Bižuterija" (Jelena Rozga), "Dogodila se ljubav" (Lea Dekleva & TBF), "Kako ću joj reć da varin" (klapa sv. Florijan i Čedo Martinić), "Za nju" (Kinoklub) te "Žeđam" (Gibonni). Za album godine nominirani su "Diksilend" (Jinx), "Perpetuum fritule" (TBF) i "Toleranca" (Gibonni), a za pjesmu godine "Da smo se voljeli manje" (Jinx), "Dogodila se ljubav" (Lea Dekleva & TBF) te "Žeđam" (Gibonni). Za najbolje nove izvođače nominirani su Kim Verson, Kinoklub i Markiz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara