Pornhub traži studente i nudi im 150.000 kuna - prijaviti se mogu i Hrvati

Pornhub traži studente i nudi im 150.000 kuna - prijaviti se mogu i Hrvati

Foto: Instagram

PORNHUBOV centar Sexual Wellness nudi stipendiju od čak 25 tisuća dolara (nešto više od 150 tisuća kuna) kojom bi financirali studentska istraživanja o ljudskoj seksualnosti.

"Od otvaranja 2017. godine, Pornhubov centar Sexual Wellness objavio je stotine članaka koje su napisali deseci liječnika i savjetnika specijaliziranih za različite aspekte seksualnog zdravlja. Od bioloških do društvenih sfera seksualnog života, pod vodstvom doktorice Laurie Betito, Pornhubov centar ponosi se time što nudi savjete i konzultacije, holističkim pristupom, o tome kako postati sretniji, zdraviji i odgovorniji kad je u pitanju seks", stoji na stranicama centra.

"Upravo u tom duhu, predstavljamo Pornhubovu stipendiju za seksualna istraživanja. S ciljem podupiranja akademskog rada, ova stipendija od 25 tisuća dolara stvorena je s ciljem pronalaska novih metoda, rješenja i odgovora na trenutna pitanja koja se tiču ljudske seksualnosti", kažu iz Pornhuba.

Prijave traju do 1. svibnja ove godine, a prijaviti se možete putem obrasca na ovoj stranici. Sudionici moraju predstaviti svoja saznanja u člancima koje će objaviti Pornhubov centar Sexual Wellness.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara