Porota zgrožena "piss videom", R Kelly ustraje: Na snimci nisam ja!

NAKON što je R'n'B zvijezda R Kelly optužen za snimanje video uratka koji prikazuje kako se seksa s maloljetnom djevojkom (koja je tada imala oko trinaest godina), pjevač tvrdi da se na snimci ne nalazi on. Kelly je optužen da je u razmaku od siječnja 1998. do studenog 2000. godine snimio taj 27-minutni video uradak, kao i za seksualni odnos s maloljetnom osobom, tj. pedofiliju.

Na videu se jasno vidi kako muškarac djevojčici predaje novac, a ona mu zahvaljuje, nakon čega počinje mučnih dvadesetak minuta nasilnog seksa u kojem djevojka radi sve što joj se kaže, a muškarca povremeno zove "taticom". U sve je uključen i "zlatni tuš" - djevojka u nekoliko navrata mokri po partneru. Tužitelji tvrde kako je koreograf, redatelj i glavna zvijezda cijelog video uratka bio upravo R Kelly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su svi prisutni odgledali snimku, pjevačevi odvjetnici izjavili su kako čovjek na vrpci nije 41-godišnji R Kelly, a brane se tvrdnjom da pjevač na svojim leđima ima tetovažu krtice, dok čovjek na snimci na sebi nema nikakvih tetovaža. Tužitelji tvrde i kako je na snimci danas 23-godišnja žena, inače kćerka jednog od njegovih glazbenih suradnika, no ona opovrgava te navode ističući kako nije djevojka na snimci. Sumnja se kako je Kellyjev pomoćnik toj ženi, koju je tužiteljstvo pozvalo da protiv njega svjedoči, dao pozamašnu svotu novca da to ne napravi.

Kelly, koji je za ovo kazneno djelo optužen prije šest godina, jako je dobro poznat po svojim "sklonostima". Do sada ga je sud teretio za čak četrnaest slučajeva pedofilije i zlostavljanja, a medijsku je buru pokrenuo i brakom sa štićenicom Aaliyah koja je u vrijeme njihovog vjenčanja imala samo petnaest godina. S obzirom da mu sud uopće nije naklonjen, Kelly bi u slučaju da ga se proglasi krivim mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od petnaest godina.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara