Posao pati zbog droge: Amy Winehouse "popušila" Jamesa Bonda

PRODUCENT Mark Ronson, koji s Amy Winehouse snima uvodnu pjesmu za novi nastavak Jamesa Bonda "Quantum of Solace", prekinuo je suradnju s problematičnom pjevačicom nakon što se opet našla u središtu skandala. Naime, pijana je Amy krajem prošloga mjeseca fizički napala dvojicu muškaraca, a iste je večeri viđena kako na sred ulice puši marihuanu.

Amy je snimala pjesmu u Markovom glazbenom studiju u Henleyju, ali ju je ovaj ubrzo izbacio iz jer je opet pretjerala s drogiranjem, ali i zbog njihovih neslaganja oko detalja projekta. Par se konačno razišao kada je Amy pjesmu koju su snimali nazvala "čistim smećem" nakon čega je Mark prekinuo njihovu suradnju i izjavio kako Amy još uvijek nije spremna snimati glazbu.

"Istina je da smo radili na toj pjesmi, ali nismo je završili pa ne mislim da će se taj projekt nastaviti i doći do svog kraja. Smatram da Amy još nije spremna vratiti se stvaranju glazbe", rekao je Ronson. Njihovi glasnogovornici dali su službenu izjavu u kojoj stoji kako su se Mark i Amy razišli zbog "umjetničkog neslaganja", ali napominju da to nije kraj njihovog prijateljstva te da će suradnju nastaviti u nekoj svjetlijoj budućnosti.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara