Posjetitelje Adventa na Strossu u Zagrebu dočekat će jako maštovito uređenje

Posjetitelje Adventa na Strossu u Zagrebu dočekat će jako maštovito uređenje
Foto: Press

NA ZAGREBAČKOM Gornjem gradu, u sklopu Adventa na Strossu, posjetitelje će ove godine dočekati vrlo maštovito uređenje pri čemu će posebnu poziciju i pozornost dobiti "Muzej ni na nebu ni na zemlji" s izloženim "zanemarenim" igračkama.

Uređenje Strossa obuhvaćat će zanimljive ulaze iz pravca Mesničke ulice i kod Kule Lotrščak, lustere – božićne jelke, mnogo igračaka i raskošno osvjetljenje na nekoliko najviših stabala. Zagrepčani i gosti grada već su navikli na odlične svirke na popularnom Strossmartru pa će tako biti i tijekom Adventa jer će na pozornici svakodnevno barem jedan bend održati koncert.

Na zanimljivoj i dugačkoj muzičkoj listi nalaze se glazbeni velikani poput Drage Diklića i Stjepana Jimmyja Stanića, kao i renomirani glazbeni sastavi Meritas, Pavel, Kraljevi ulice, Detour, Positivo i mnogi drugi koji će svojim večernjim i popodnevnim svirkama doživljaj Adventa u Zagrebu učiniti predivnim i nezaboravnim iskustvom.

Posjetitelji će moći kušati specijalitete libanonske, indonezijske, kineske, domaće i ine specijalitete te sljubiti hranu s vrhunskim pivima, vinima, pa čak i čokoladnim vinom koje će se kao jedini artikl moći kupiti na samo jednoj adventskoj kućici.

Ovogodišnje izdanje Adventa na Strossu predstavit će i Ured Djeda Mraza u kojemu će najmlađe goste Adventa svakodnevno dočekivati Djed Mraz sa svojim pomoćnicima. Mališani će susret s Djedom Mrazom imati svakog radnog dana od 18 do 20 sati, a vikendima i od 12 do 14 sati. U veselog i srdačnog Djeda Mraza ove će se godine "pretvoriti" glumac Kristijan Ugrina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara