Poslije rođendanske zabave reperice Lil´ Kim pronađen leš djevojke

Poslije rođendanske zabave reperice Lil´ Kim pronađen leš djevojke

NEDAVNA rođendanska zabava američke reperice Lil' Kim, na kojoj su između ostaloga bile zvijezde poput Missy Elliot, Buste Rhymesa, Wyclefa Jeana i košarkaške legende Lamara Odoma, rezultirala je pronalaskom mrtvog tijela 24-godišnje žene koja je također prisustvovala zabavi. policija je izvijestila kako je našla tijelo žene pod imenom Ingrid Riviera na vrhu Midtown karaoke kluba gdje se party održavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Žena je imala fatalne ozljede po glavi i ostatku tijela, što znači da je prebijena na smrt, a slavljenica Lil' Kim preko svog glasnogovornika Ronna Torossiana poručila je da ne zna ništa o ovom slučaju kojeg je navodno doznala tek putem medija, te kako "duboko žali zbog smrti nesretne djevojke". Izvori tvrde da se pretučena Ingrid posvađala sa jednim od menadžera karaoke kluba Midtown u New Yorku nakon što ju je ovaj pronašao pijanu na podu muškog toaleta. Menadžer je nakon toga pozvao zaštitare da je izbace iz kluba, a njezina prijateljica Sasha Castillo navodno ju je otpratila do izlaza. "Sasha je rekla kako je pokušavala izići iz kluba da bi došla do Ingrid koju su izbacili, ali je izbacivači nisu pustili. Mislim da to nije istina, smatram da je Sasha samo ostala unutra i zabavljala se, a Ingrid ostavila vani samu", rekla je rođakinja ubijene.

Nekoliko posjetitelja kluba tvrdi kako su izbacivači bili preokrutni prema gostima te da su se ponašali jako agresivno, zbog čega se smatra da su Ingrid pretukli upravo oni. Ovo nije prvi ovakav slučaj nasilja u klubu. Naime, isto se dogodilo početkom godine kada su isti izbacivači na smrt pretukli jednog gosta i ostavili ga da krvari ispred kluba.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara