Poslušajte novu pjesmu "obnovljene" grupe Feminnem "Sve što ostaje"

Tekst/Foto: I.M.L.

NAKON što je Nikol Bulat napustila grupu Feminnem, Neda Parmać i Pamela Ramljak su se nakratko pritajile, razmišljale o tome da ostanu duo ili čak da krenu u solo vode, ali su na kraju ipak izabrale novu članicu, po drugi put, i bacile se na posao. Nakon što je Index otkrio kako je riječ o Riječanki Niki Antolos, Feminnem su se u novom sastavu počele promovirati te su objavile i novu pjesmu "Sve što ostaje", koju smatraju svojim dosadašnjim najmodernijim ostvarenjem.

Pamela je objasnila zašto je odabir pao baš na mladu Riječanku koja je poznata kao natjecateljica showa Hrvatska traži zvijezdu: "Zamijetile smo je još prije dvije godine na audiciji zahvaljujući kojoj je Nikol postala članica Feminnema. Nika nam se jako svidjela, ali imala je samo 18 godina i nismo je htjeli tako mladu uvlačiti u taj svijet. Oduševilo nas je njezino pjevanje, a i poslije smo je vidjeli u showu Hrvatska traži zvijezdu tako da je nakon odlaska Nikol odluka pala na Niku".

Neda: Ukoliko Nika zadrži hladnu glavu ova će priča trajati jako dugo

Antolos se zbog grupe neće preseliti u Zagreb, već ostaje živjeti u Rijeci gdje studira logistiku i menadžment. Ovo joj je prvi ozbiljniji angažman nakon sudjelovanja u glazbenom showu, a Pamela i Neda su toliko željele da upravo ona bude nova članica da su se potrudile i oko raskidanja ugovora koji je je Nika, kao natjecateljica HTZ-a, potpisala s izdavačkom kućom Dallas Records.

"Neda mi je nakon ovih šest godina kao sestra, a Nika mi je sada cimerica jer kada smo u Zagrebu stanuje kod mene. Ona čak na cijelu priču gleda s još više entuzijazma od nas dvije. Fantastično se uklopila. Ovaj put nam je uistinu od pjevanja bilo važnije da nova članica sve ovo prihvati s ljubavlju s kakvom smo mi prihvatile. Kriza je i u glazbi i nekada se ništa ne radi po mjesec dana, ali baš tada treba ostati priseban i ustrajan. Mi smo umreženi poput obitelji: Neda i ja, naši roditelji, Branimir Mihaljević koji nam piše pjesme, a sada i Nika i njezina majka koja joj je velika podrška", objasnila je Pamela. "Ona je tu da bude jedna od nas. Želim naglasiti kako se nikada neće osjećati kao treća, kao nova, niti manje zastupljena. Ukoliko Nika zadrži hladnu glavu mislim da će ova priča trajati jako dugo", dodala je Neda.

Nika: Prijatelji su u nevjerici

Pamela živi u Beču sa suprugom, 20-godišnja Nika u Rijeci, a Neda je ta koja u Zagrebu drži konce u svojim rukama i organizira raspored. Jako rijetko prisustvuju društvenim događanjima, a vrijeme kada su sve tri na okupu koriste kako bi što više vježbale, kako pjesme, tako i koreografije. "Napokon sam dobila priliku okušati se u onome što volim. Uletjela sam u jedan uigrani tim i djevojke su mi uistinu velika podrška. Prijatelji su još uvijek u nevjerici, a najveći oslonac i motivator mi je mama", rekla je Nika.

Nedu i Pamelu je buran odlazak Nikol Bulat te menadžera Dževada Zahirovića jako pogodio, posebno zbog toga što su se s nekadašnjom članicom Ivanom Marić rastale na miran način te su i danas u kontaktu. Ipak, odlučile su okrenuti novu stranicu i nastaviti s radom. Pjesma "Sve što ostaje" naći će se na njihovom novom albumu koji bi u prodaju trebao krenuti u siječnju, a najavile su i sudjelovanje na nadolazećoj Dori.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara