Posrnula teen zvijezda Demi Lovato: Bila sam na liječenju, imam poremećaj u prehrani

Posrnula teen zvijezda Demi Lovato: Bila sam na liječenju, imam poremećaj u prehrani

Foto: JLP

MLADA glumica Demi Lovato po prvi put je progovorila o svom poremećaju u prehrani. Prije nekoliko mjeseci napustila je centar za rehabilitaciju. 18-godišnja zvijezda krenula je prije nekoliko mjeseci na turneju s Jonas Brothersima, a napustila ju je kako bi se prijavila u privatnu kliniku zbog emocionalne i fizičke iscrpljenosti i problema. Tek ovih dana otkrila je pravi razlog odlaska na liječenje.

"Bilo je jako puno dana kad sam se htjela riješiti svoje večere. No, nosit ću se s tim problemom do kraja života jer je to nešto što traje zauvijek. Mislim da nikad neće doći dan kada neću misliti o svom tijelu i hrani, no živim s tim. Želim reći svim djevojkama da se brinu o sebi i nađu sigurnu luku koje se mogu držati", izjavila je Demi. Smatra da je sve puno lakše uz potporu prijatelja i obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte sebe stavljati u opasnost. Nemojte nikad štetiti svojem tijelu, ono je sveto. Voljela bi svakoj djevojci reći da je život vrijedan i jedan i da treba raditi na tome da se problemi nekako prebole", zaključila je Lovato. Kada je otišla na rehabilitaciju, mediji su insinuirali kako je razlog svemu njezina ovisnost o drogama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara