Posrnuo nakon 20 godina: Steven Tyler opet na rehabilitaciji

LEGENDARNI frontmen grupe Aerosmith, pjevač Steven Tyler, opet se prijavio na rehabilitaciju zbog svoje ovisnosti o drogama i alkoholu. Trijezan je bio gotovo dvadeset godina, pa je vijest o njegovom odlasku na rehabilitaciju u kalifornijskom gradu Pasadeni dočekana sa čuđenjem i nevjericom, iako je već svima poznato da je oduvijek bio sklon drogama i alkoholu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Steven se prvi put prijavio na rehabilitaciju 1986. godine zbog pritiska kojeg su na njega vršili članovi benda Aerosmith jer su ga željeli vidjeti trijeznog i prisebnog. Nisu željeli da Steve završi kao Joe Perry, vokal i gitarist koji je zbog pretjeranog konzumiranja kokaina i heroina 80-ih godina umalo okončao karijeru benda. Steven će u sklopu svoga liječenja otići i na detoksikaciju u kliniku Las Encinas, istu onu u koju su se prijavili bivša holivudska madam Heidi Fleiss, rocker Sebastian Bach i pop zvijezda Aaron Carter koji će sljedećeg mjeseca nastupiti u reality showu "Celebrity Rehab" u kojoj će osim pokušaja liječenja ispričati svoje priče i navesti razloge koji su ga i doveli do ovisnosti.

Prošli je mjesec bio jako težak za Stevena, čija je kćer, glumica Liv Tyler službeno potvrdila kako se rastaje od supruga Roystona Langdona s kojim ima sina Miloa Williama Langdona, a upravo je ona zaslužna za Steveovo uspješno liječenje prvi puta kada se odlučio na rehabilitaciju. U rujnu 2006. godine Stevenu je dijagnosticiran hepatitis C zbog kojega je jedanaest mjeseci proveo na liječenju. Pjevačev glasnogovornik odbio je komentirati njegov najnoviji odlazak u kliniku za liječenje ovisnosti.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara