Potopio se Severinin beogradski splav: Nema prodaje, nema fešte

Potopio se Severinin beogradski splav: Nema prodaje, nema fešte

KAKO prenose srpski mediji, pjevačica Severina Vučković ostat će bez velike promocije svog novog albuma "Zdravo Marijo" u Beogradu. Naime, mediji prenose da je izdavačka kuća PGP RTS odbila platiti brod za promociju, jer su nezadovoljni dosadašnjom prodajom albuma. Kako i priliči Severini, ona je odlučila organizirati još jednu spektakularnu promociju, koja je trebala biti mamac za obožavatelje i medije. Ali ovog puta joj to nije uspjelo.

Nakon zagrebačke svadbe i sarajevskih ćevapa, Sevka je balkansku "mini turneju" htjela okruniti predstavljanjem u Beogradu. Otkazana beogradska promocija, na koju je namjeravala stići unajmljenim brodom, trebala je biti održana sutra, ali ništa od toga. Izdavačka kuća očekivala je da će dosad biti prodano barem deset tisuća primjeraka, a prodano je, navodno, upola manje. Osim slabe prodaje albuma, postoji još jedan razlog otkazivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severina, koja je česta gošća na svim srpskim televizijama, osim na RTS-u, s kojom surađuje spomenuta izdavačka kuća, na kojoj se već nije dugo pojavila, a ta činjenica također se nije svidjela organizatorima pa Severina, koja je dosada bila srpska ljubimica, neće zabavljati beogradsku jet-set kremu, koju je trebala ugostiti kao domaćica večeri. Naša pjevačica, koja je poprilično uložila u svoj posljednji album (snimanje je trajalo skoro dvije godine), angažirala je balkansku "glavešinu" koja joj je trebala osigurati veliku prodaju, ali uspostavilo se da ni Goran Bregović nije dobitna formula, kao što se i očekivalo; a njezin ciljani istočnjački melos, koji prevladava u pjesmama nije našao put do publike. No, ovo nije prvo Sevkino otkazivanje. Pjevačica se već dosad susrela s takvom vrstom neugodnosti. Podsjetimo, zbog lošeg odaziva fanova, bila je odgođena njezina dugoočekivana američka turneja. Ovo su prvi znakovi i dokazi da nitko ne traje vječno pa ni Severina.

S.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara