Potpuno gole glumice i manekenke na naslovnici novog španjolskog Ellea

DEVET najpoznatijih španjolskih glumica i modela fotografirane su potpuno gole u novom lipanjskom izdanju španjolskog modnog časopisa Elle. Sljedeće zvijezde smještene su u "bizarne situacije": Elsa Pataky, Monica Cruz, Leonor Watling, Ariadne Artiles, Eugenia Silva, Laura Sanchez, Blanca Romero, Bimba Bose i Natalia Verbeke. Na naslovnici se nalazi 31-godišnja Elsa Pataky, kći književnice i kemičara koja je studirala novinarstvo, međutim, za vrijeme studija je pohađala satove glume što se višestruko isplatilo - osim što je zamijećena kao dobra glumica, za vrijeme glumačkih nastupa primjetili su je neki dizajneri i fotografi, pa s vremenom radi i kao model. U slobodno se vrijeme bavi snowboardom, rolanjem i jahanjem. Njezinoj osebujnoj ljepoti nije odolio niti glumac Adrien Brody s kojim je trenutačno u sretnoj ljubavnoj vezi, a prema posljednjim informacijama uskoro planiraju brak.

Još jedna ljepotica koja je zabljesnula u Ellovom neuobičajenom editorijalu je 31-godišnja Monica Cruz, manje poznata sestra velike holivudske dive Penelope Cruz. Monica se proslavila ulogom u španjolskoj seriji "La Bella Otero", te u filmovima "Caminando", "The Blackening" i "Astérix aux jeux olympiques". Pjevačica i glumica Leonor Watling dosad je glumila u čak 27 filmova, da bi 1998. godine bila nominirana za nagradu Goya za ulogu u filmu "La hora de los valientes", a četiri godine kasnije za ulogu u filmu "A mi madre le gustan las mujeres". Što se pjevačke karijere tiče, trenutačno nastupa diljem Španjolske sa svojom skupinom Marlango.

"Ponosna sam što sa odrasla s pilićima, kravama, orlovima i vukovima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ariadne Artiles je 26-godišnji španjolski model porijeklom s Velikih Kanara koja nema baš previše veze s filmovima, osim što ih "jako voli gledati". Model Laura Sanchez glumila je u TV seriji "Paco Men", a najpoznatija je po revijama koje je nosila za Armanija, Pradu i Jean Franca Ferrea. 2002. godine u Španjolskoj je proglašena "Ženom godine", a godinu dana kasnije pobijedila je na natječaju u Španjolskoj za "Model godine". Manekenka Eugenia Silva karijeru je započela kad joj je bilo 16 godina osvojivši natječaj Elite Look, nakon čega se pojavila na naslovnici "velikog" Voguea,  a najveći skok u manekenskoj karijeri bio je kad su za snimanje modnih editorijala pozvali dizajneri Oscar de la Renta i Carolina Herrera.

Njoj uz bok stoji manekenka Blanca Romero koja ponosno ističe kako je odrasla u španjolskom mjestu Asturias "gdje je bila okružena pilićima, kravama, orlovima i vukovima". 27-godišnja Bimba Bose, pravim imenom Eleonora Salvatore González, radi kao model o kojoj se najviše pričalo kad je prije osam godina postala model za brandove Gucci, Chloe, Custo Barcelona i Cerruti. Naposljetku, Natalia Verbeke Leiva, 33-godišnja argentinska glumica s boravkom u Španjolskoj koja je u dobi od 11 godina s obitelji pobjegla iz Argentine zbog tamošnje političke situacije. Debitirala je u filmu "Un buen novio" redatelja Jesúsa R. Delgada, a do danas je snimila dvadesetak filmova.

L.V.
Foto: Egotastic!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara