Potpuno gole manekenke na snimanju seksi editorijala za "Ljetni kamp"

NEKI OD najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera, u suradnji s fotografom Bruceom Weberom, snimili su modni editorijal radnog naslova "Škola je gotova, život je lagodan", u kojem se modeli pojavljuju potpuno goli. Tako su se ljepotice Kate Moss, Daria Werbowy i Lara Stone uputile u Miami kako bi zajedno s petnaestak dizajnera sudjelovali u "Ljetnom kampu".

Iako bradavice Kate Moss nisu ništa posebno, barem kad se radi o snimanju njezinih modnih editorijala, jer je njen svaki drugi obnaženih grudiju, dizajneri su imali ideju napraviti fotografije koje će ih podsjećati na njihovo ljetovanje iz mladosti kad su ih roditelji slali u slične ljetne kampove. Jesu li i tada djevojke šetale podignutih suknji i golih grudiju ne zna se, ali su se svi dizajneri složili kako bi danas njihovo idealno ljetovanje izgledalo upravo ovako.

Cijeli je editorijal objavljen u časopisu W, a za fotografije se pobrinuo jedan od ponajboljih modnih fotografa Bruce Weber, koji je dosad radio kampanje za modne kuće: Calvin Klein, Abercrombie & Fitch te Ralph Lauren, dok je styling potpisala Alex White. Bruce Weber je inače stalni suradnik u GQ časopisu kao i u Rolling Stoneu, a sdizajneri koji su radili na edotorijalu za "Ljetni kamp" su: Kate i Laura Mulleavy za kuću Rodarte, Samuel Francois i Daniel Fumaz za Avalon Vega, Louise Goldin, Jeremy Laing, Christophe Decarnin za Balmain, Georgina Chapman za Marchesa, Gareth Pugh, Alexis Mabille, Jason Wu, Alexander Wang, Swaim i Christina Hutson za Daughters by Obedient Sons, Danielle Scutt, Koi Suwannagate te Carlotta Danti za Rosamosario.

Kate Moss ništa ne može uništiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A lijepoj i problematičnoj Kate Moss malo ide pa malo ne ide. Prvo je dobila nogu od modne kuće Agent Provocateur zbog mlađeg modela, onda se prikrpala vlasniku modnih kuća Topshop, Sir Philip Greenu, na luksuznom odmoru u Španjolskoj, gdje je ukupno potrošila sto tisuća funti na njegov račun pa je bila proglašena sponzorušom, zatim joj je manekenka Agyness Deyn preotela ulogu engleske modne ikone, da bi joj prilikom posljednjeg prešetavanja crvenim tepihom ispali umeci za kosu.

Međutim, manekenka i supermodel Kate Moss bez obzira na sve životne nedaće ipak uspijeva održati poziciju jedne od najtraženijih modela na svijetu. Čak je niti kokainska afera nije uništila niti pokolebala da se i dalje bori za naslov svjetske modne ikone i jedne od najtraženijih žena na svijetu po odabiru najvećih svjetskih dizajnera i fotografa.

L.V.
Foto: W

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara